Hoppa till innehåll
Advania logotyp

Norsktalande Applikationssupport till IT-företaget Advania!

Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbeta inom IT-support/Servicedesk och vill lära dig mer inom verksamhetsnära applikationssupport? Här får du som möjlighet att bygga vidare på din erfarenhet och samtidigt avancera inom ledarskap alternativt djupdyka i det tekniska beroende på vad du vill utvecklas inom. Hon Advania blir du en del av ett familjärt bolag som satsar på sina medarbetare. Välkommen med din ansökan eftersom Advania söker sina nästa teammedlem så snart som möjligt.


Information om tjänsten


Advania är en helhetsleverantör av kundunika IT-lösningar och finns på 13 platser i Sverige. Hos Advania får du arbeta i en inkluderande miljö med kollegor som är experter inom området och som tillsammans har roligt på jobbet. Inom avdelningen finns goda möjligheter att kliva in i en ledarroll inom kort alternativt bredda dig och bli mer av en expert på IT-sidan.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord, och du anställs direkt hos Advania. Alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
 • Att ta certifikat i specialistverktyg (Advania bjuder på samtliga utbildningar)
 • Ett varmt välkomnande och väl planerad introduktion av teamet
 • Förmåner som exempelvis ett mycket generöst friskvårdsbidrag
 • Kontor i norrort, söderort eller centralt beroende på vad som passar dig bäst. Du får även arbeta heltid på distans om du vill
 • Goda utvecklingsmöjligheter på lång sikt inom bolaget beroende på vad du brinner för
 • Att vara en del av ett familjärt bolag där välbefinnande är det viktigaste och där ni har riktigt roligt ihop på och utanför jobbet

Arbetsuppgifter

Som Applikationstekniker är du del av en gruppering med tre olika linjer. Du kommer att bli en del av där Legal-teamet som är specialiserad på lösningar och tjänster för advokater och jurister. Legal-kunderna spänner över allt från de större advokatbyråerna till bolagsjurister och finansbolag både i Sverige samt de som verkar på en internationell arena. Ärendena varierar, och det kan exempelvis handla om:

Du kommer bland annat arbeta med:
 • Supportera kunders slutanvändare och ge ett bra bemötande, både remote och på plats hos kund.
 • Verksamhetsnära applikationssupport.
 • Dokumenthanteringslösning.
 • Windows, Active Directory, Microsoft 365 m.m.
 • Följa upp och slutföra användares ärenden med fokus på kundnöjdhet.
 • Prioritera ärenden enligt SLA och utföra arbete i rätt ordning för att uppfylla Advanias åtaganden.
 • Identifiera och rapportera återkommande problem inom Advanias supportleverans.

Vi söker dig som

 • Har god erfarenhet av liknande roll och som vill fortsätta utvecklas inom IT
 • Har goda kunskaper inom Microsoft Office, AD och Azure on Prem
 • Har kunskap inom verksamhetsspecifika applikationer, Windows Server och Klient, Apple MacOS, Active Directory, Microsoft 365, SCCM, hårdvara, dokument- och ärendehanteringssystem.
 • Du kommunicerar obehindrat på norska, svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har körkort och erfarenhet av att arbeta med Servicenow.

På kontoret råder en avslappnad stämning, och för att lyckas i rollen är det viktigt att du är en lagspelare som älskar att lära dig nya saker. Du agerar professionellt i all kontakt med kunderna och är mycket serviceinriktad.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Kathinka Evers

Belastningsregister kommer att stämmas av för samtliga kandidater i slutfas i rekryteringsprocessen.

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Kathinka Evers
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

En helhetsleverantör av IT-lösningar Vi gör det enkelt att växa med IT och erbjuder kundunika IT-lösningar med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i hela Sverige. Advania Sverige är en del av Advaniakoncernen som också finns i Norge, Island, Finland, Danmark och UK.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare