Hoppa till innehåll
Advania logotyp

Junior Applikationssupport till IT-företaget Advania!

Ansök nu
Här får du som junior möjlighet att utvecklas inom IT på lång sikt i ett familjärt bolag som satsar på sina medarbetare. Är du redo att växa inom yrkeslivet och bygga på dina IT-kunskaper? Välkommen med din ansökan eftersom Advania söker sina nästa medarbetare så snart som möjligt.


Information om tjänsten


Advania är en helhetsleverantör av kundunika IT-lösningar och finns på 13 platser i Sverige. Hos Advania får du arbeta i en inkluderande miljö med kollegor som är experter inom området och som tillsammans har roligt på jobbet.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord, och du anställs direkt hos Advania. Alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
 • En väl planerad introduktion och möjlighet att skugga duktiga kollegor som ser fram emot att dela med sig av sin kunskap
 • Förmåner som exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag
 • Ett fint kontor i Liljeholmen och möjlighet att arbeta på distans
 • God utvecklingspotential beroende på vad du brinner för, exempelvis om du vill fördjupa dig i det tekniska på en mer avancerad nivå eller utforska andra områden inom bolaget
 • Att vara en del av ett familjärt bolag där välbefinnande är det viktigaste.

Arbetsuppgifter

Som Junior Applikationstekniker är du en del av en grupp om tre kollegor som arbetar inom Legal-grupperingen. Ni är specialiserade på lösningar och tjänster för advokater och jurister inom Advokatsamfundet. Du hjälper kunder primärt via telefonsamtal och e-post samt arbetar i Servicenow. Ärendena varierar, och det kan exempelvis handla om:
 • Support av kunders slutanvändare och ge ett bra bemötande, både remote och på plats hos kund.
 • Verksamhetsnära applikationssupport
 • Behörighetsfrågor i Active Directory samt support i Windows- och Mac-miljö
 • VPN-frågor
 • Löpande följa upp och slutföra användares ärenden
 • Prioritera ärenden enligt SLA och utföra arbete i rätt ordning för att uppfylla Advanias åtaganden
 • Identifiera och rapportera återkommande problem inom Advanias supportleverans

Vi söker dig som

 • Har ett starkt intresse för IT
 • Kunskap inom Officepaketet
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har körkort och erfarenhet av att arbeta med service över telefon, exempelvis som kundtjänstmedarbetare.

På kontoret råder en avslappnad stämning, och för att lyckas i rollen är det viktigt att du är en lagspelare som älskar att lära dig nya saker. Du agerar professionellt i all kontakt med kunderna och är mycket serviceinriktad.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Stockholm, Liljeholmen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Kathinka Evers

Belastningsregister kommer att stämmas av för samtliga kandidater i slutfas i rekryteringsprocessen.

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Kathinka Evers
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

En helhetsleverantör av IT-lösningar Vi gör det enkelt att växa med IT och erbjuder kundunika IT-lösningar med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i hela Sverige. Advania Sverige är en del av Advaniakoncernen som också finns i Norge, Island, Finland, Danmark och UK.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare