Hoppa till innehåll
Adlibris logotyp

Golang utvecklare till Adlibris!

Ansök nu
Hos Adlibris får du utveckla i Golang i ett team som älskar att testa nytt och arbetar för att modernisera lagersystemet!

Adlibris utvecklingsteam Warehouse vill hela tiden utveckla och utvecklas på bästa sätt genom att utmana sig själva, jobba med ny teknik samt hitta de bästa lösningarna! Det du utvecklar gör direkt skillnad för den operativa lagerpersonalen i Morgongåva! Är du erfaren och nyfiken samt vill arbeta med ett team som är agilt och autonomt? Då är detta något för dig!

Vi erbjuder dig
  • Att bli en del av en organisation med familjär och entreprenöriell kultur som ständigt strävar efter utveckling och förnyelse.
  • En arbetsgivare som värderar balansen mellan privat- och arbetsliv
  • En flexibel arbetsplats med goda möjligheter att välja varifrån du arbetar
  • En roll där du tydligt ser hur din prestation bidrar och där kopplingen till användarna är stark
Det här gör du hos oss

Hos Team Warehouse får du delta i utvecklingen av system som effektiviserar och bidrar till de miljontals bokartiklar som strömmar genom Adlibris verksamhet. Du arbetar med system som de själva har byggt. I rollen kommer du bland annat:
  • Arbeta med vidare- och nyutveckling inom Adlibris egenbyggda lagersystem i Golang
  • Arbeta nära lagerpersonalen med snabba feedbackloopar i utvecklingen
  • Modernisera lagerplattformen genom att bygga nya APIer och integrera mot flertal system
Ditt team och arbetsplats

Här kommer du till ett erfaret och agilt team som består av tre utvecklare, en Tech Lead och en utvecklande Teamchef. Teamet är baserat på lagret i Morgongåva där du är varmt välkommen men beroende på var du bor kan du även arbeta från Stockholmskontoret som ligger centralt på Sveavägen. Vi är en flexibel arbetsplats och har en hybrid modell där du även har möjlighet att arbeta remote.

Teamet arbetar i tätt samarbete med sina slutanvändare men även med produktägare som är involverad i standups, sprintplaneringar, periodsplaneringar och retros.

Mer om dig

Vi söker dig som har erfarenhet som utvecklare inom backend programmering. Utvecklingen sker i Golang men är du väl bevandrad inom något C-baserat språk så är det inget hinder. Det viktigaste är att du tycker om att testa nytt och bidra på vägen framåt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av automation, DevOps och/eller Kubernetes. Det är även fördelaktigt om du har erfarenhet av webbutveckling i React.

Som person är du nyfiken och gillar att driva egna spår men också att stötta andra samt bidra till ett gott samarbete gentemot de gemensamma målen.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Tove Sjöberg
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adlibris är Nordens största nätbokhandel och vi vill inspirera människor till sin nästa läsupplevelse! Hos oss ryms över 13 miljoner titlar och allt annat som hör en modern bokhandel till. Alltid med ett brett utbud, bra priser, smidiga leveranser och fokus på att minska klimatpåverkan. Adlibris kännetecknas av ett medarbetardrivet arbetssätt och en stark vilja att förbättra och driva utvecklingen inom e-handel framåt. Vårt huvudkontor ligger på Sveavägen i Stockholm och vår logistikverksamhet finns i Morgongåva. I Adlibris verksamhet ingår även Mediafy, Campusbokhandeln och Odla.nu. Vi är en del av Bonnier Group som är verksamma i 12 länder med sin bas i Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare