Hoppa till innehåll
Adecco logotyp

Rekryteringskonsulter till offentlig sektor

Som ett av världens största HR-bolag är det #allaboutpeople för oss! Känslan är så rätt, kollegor i världsklass, mycket hjärta och viljan att bli bäst!

Vi är redan idag en stor leverantör till offentlig sektor och Kammarkollegiet. Vi satsar nu stort på att växa och utveckla rekryteringstjänster inom offentlig sektor och söker nu dig som vill vara med på den resan!


Hållbarhet och samhällsnytta som uppdrag

Vårt uppdrag och mål som samarbetspartner till offentlig sektor är att bidra till viktig samhällsnytta med att identifiera och matcha nutida verksamhet och framtida behov och planer med rätt kompetens. Detta är vårt sätt att skapa hållbarhet över tid för våra kunder, kandidater och oss själva.

Idag är vi ett team om 20-tal rekryteringskonsulter utspridda från Malmö i söder till Luleå i norr med fokus på rekrytering till offentlig sektor. Vi har ett stort gemensamt fokus på kvalitet och långsiktighet i allt vi gör. Våra kunder ser oss som rekryteringsexperter och våra kandidater som karriärcoacher.

Du äger ansvar för dina uppdrag även om vi gärna arbetar i kundteam, hjälps gärna åt i enskilda rekryteringar och delar både vardag, kunskap och erfarenhet med varandra.

Erfaren och konsultativ med kunskap om regelverk

  • Du har tidigare relevant erfarenhet av rekrytering inom offentlig sektor. Du har insikt i och kan det regelverk som styr rekrytering mot offentlig sektor.
  • Du har ett konsultativt förhållningssätt gentemot kund med hög kommunikativ förmåga i tal och skrift och har ett öga för detaljer.
  • Du är affärsdriven och van att arbeta i nära relation med dina kunder/uppdragsgivare.
  • Har akademisk examen eller motsvarande.
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Personlighet som drivkraft

Offentlig sektor kan uppfattas som trögt och bakåtsträvande men är egentligen framåtdrivande, väldigt dynamiskt och med stor portion av nytänkande. Detta vill vi spegla i oss och uppskattar därför dig som:
  • Vill lämna avtryck och drivs av att skapa större värde
  • Är redo att ta steget in i storföretag med tydlig internationell koppling
  • Vill vara i en utvecklande miljö med andra som du kan lära och lära av
  • Värdesätter möjlighet till stor variation av kunder och komplexa uppdrag

Delar du vår syn på rekrytering som den främsta affärskritiska funktionen för att skapa tillväxt och ökad konkurrenskraft för både kunder och kandidater på marknaden, så vill jag gärna prata mer med dig!

Mitt namn är Sandra Szepesi, jag jobbar som rekryteringchef på Adecco Sverige. Du är välkommen att ta kontakt med mig på 0702296973 alt sandra.szepesi@adeccogroup.com.

Jag ser fram emot kontakt!

//Sandra
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är en spännande tid att vara en del av vårt team! Vi är stolta över att vara ett ledande globalt företag vars kunskap är efterfrågad och vi bryr oss om att göra det bästa jobbet vi kan för att säkerställa en bättre framtid för alla. Vi gör detta genom att bygga vår Future@Work strategi som ett enat team av 30 000+ kollegor som arbetar i över 60 länder globalt.

Att sätta människor först, jobba med en kollektiv anda och konstant vilja utvecklas - det är vad vi står för på Adecco Group. Här är vi alla individer med ett unikt perspektiv på den värld vi lever i. Det är det som gör oss starkare. Vem du än är och oavsett din bakgrund kan du vara dig själv. Vi strävar efter att bygga vidare på de attribut som gör dig till den du är. Vi erbjuder kompetensutveckling på flera olika sätt, som vi hoppas stillar din nyfikenhet samtidigt som vi delar färdigheter, kunskaper och expertis för att växa tillsammans.

Som en av världens största arbetsgivare tror vi på talang oberoende av bakgrund och fokuserar på de olika och unika färdigheter som våra medarbetare har med sig. Vi strävar efter att främja en kultur av tillhörighet och syfte, en miljö där alla kan trivas och känna sig engagerade och där skillnad respekteras och värderas. Vårt engagemang för rättvisa, lika möjligheter, inkludering och mångfald är en del av vårt bredare engagemang för att respektera grundläggande mänskliga rättigheter i hela vår värdekedja.
Adecco Group är stolt över att vara en arbetsgivare för lika möjligheter.


Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare