Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Virtuell Produktspecialist till Amerikanskt Elbilsföretag

Ansök nu

Om tjänsten
Som Virtuell Produktspecialist kommer du att arbeta med att guida och stödja kunder inom Test-Drive-relaterade aktiviteter. Kunden genomför Test-Drives på distans och ditt ansvar kommer att vara att virtuellt vägleda kunderna i hur de använder fordonet, starta fordonet åt dem och sedan följa upp efter Test-Driven för att besvara frågor. Du kommer att samarbeta nära med övriga medlemmar i det virtuella försäljningsteamet.

I rollen som Virtuell Produktspecialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta;
- Guida och stödja kunder under virtuella Test-Drives
- Starta fordon för kunderna och besvara deras frågor efter Test-Driven
- Samarbeta med det virtuella försäljningsteamet

Tjänsten som Virtuell Produktspecialist är ett konsultuppdrag via Adecco med start omgående och löper fram till den 30 september. Arbetsplatsen ligger i Segeltorp.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kundservice och har god teknisk förståelse. Du har gärna en bakgrund inom fordonsbranschen eller liknande och har tidigare arbetat med att ge support eller vägledning till kunder.

Du är energisk, engagerad och har lätt för att skapa goda relationer med kunder. Du är van vid att arbeta självständigt, har en god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Det är viktigt för tjänsten att du har förmågan att hantera utmaningar som kan uppstå i en kundprocess.

Viktigt för tjänsten är;
- Erfarenhet av kundservice och teknisk support
- Kunskap inom fordonsbranschen eller liknande område
- God kommunikationsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Om Kunden
Företaget är känt för att tillverka elbilar och har en vision om att driva omställningen till hållbar energi. De grundades av en entreprenör som tidigare varit involverad i teknikbranschen och har fått mycket uppmärksamhet för sina innovativa produkter och ambitiösa mål. De är också involverade i andra aspekter av hållbarhet, som att tillverka solpaneler och energilagringssystem för hem.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Deni Ilic via Deni.Ilic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare