Verksamhetsstödjare–Samordningsförbundet VärNa

Verksamhetsstödjare–Samordningsförbundet VärNa

Trivs du att arbeta i en liten organisation där dina insatser får en direkt påverkan på verksamheten samt där du har en stor variation i dina arbetsuppgifter? Tycker du även om att ha en roll med eget mandat och mycket ansvar? Då är tjänsten som Verksamhetsstödjare-Samordningsförbundet VärNa något som passar dig.

Verksamhetsstödjare-Samordningsförbundet VärNa
Stockholm, Heltid, Direktanställning

Samordningsförbundet VärNa står inför flera spännande utmaningar som kommer att kräva ett innovativt och utforskande arbetssätt vilket ska leda till flera utvecklingsinsatser. Tjänsten som verksamhetsstödjare är en spännande och bred roll som passar för dig med ett brett samhällsintresse, nyfikenhet och en mycket god samverkans- och social förmåga.

Utifrån VärNas projektprocess bistår du medlemmarna med framtagning av projektidéer och projektplaner för såväl förstudier som genomförandeprojekt. Initialt blir fokus att, i nära samverkan med deras medlemmar, skriva fram insatser som på olika sätt ska öka kunskaperna kring olika målgruppers möjligheter att närma sig arbete och egen försörjning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

* Planera och leda inspirationsseminarier, kunskapsdagar och workshops kring olika delar i projektprocesser i ett aktivt och nära samarbete med medlemmarna
* Agera bollplank kring utvecklingsinitiativ och bidrar med underlag till uppföljningar och verksamhetsplanering
* Mycket varierande arbetsuppgifter med allt från att skriva fram projekt, stödja i projektprocesser, analys och uppföljning
* Vid behov agera som projektledare

För att nå framgång i rollen så är du en aktiv omvärldsbevakare och en vana av att bygga och underhålla relevanta nätverk. Eftersom vi är en liten arbetsplats så hjälps vi åt med verksamhetsövergripande administration och andra praktiska göromål.

För att trivas i rollen tror vi att du som person är lyhörd, inspirerande och professionell samt har ett starkt eget driv.

Om dig

* Akademisk examen inom relevant område
* Dokumenterad utbildning och erfarenhet av projektledning samt tjänstedesign som metod
* Har mycket goda erfarenheter av projektstyrning, projektlogik, att ta fram projektplaner och författa projektansökningar
* God kunskap om projektekonomi och budgetarbete
* Erfarenhet av arbete inom arbetsmarknads- och/eller socialpolitikens områden
* Erfarenhet av att stödja kunskapsutveckling och lätt för att bygga strategiska och hållbara nätverk
* Förmåga till helhetssyn och god erfarenhet av att leda workshops samt kreativa möten
* Kan arbeta strukturerat och självständigt samt ta initiativ inom givet mandat
* God erfarenhet av dokumentation och är väl förtrogen med administrativa programvaror

Meriterande är även om du:

* Erfarenhet av att arbeta med verksamhetsplanering
* Kunskap om andra finansieringsformer ex. EU-fonder

Man tar sig lätt med kollektivtrafik till VärNas lokaler vid Sickla köpcentrum.
Heltid, Tills vidare med sex månaders provtjänstgöring, kollektivavtal finns

Om Samordningsförbundet VärNa

Samordningsförbundet VärNa är ett kommunalförbund med Nacka och Värmdö kommuner, Region Stockholm, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen som medlemmar. Grunden för förbundets arbete är Lagen om finansiell samordning av rehabiliteringsinsatser (2003:1210) och en stark vilja från medlemmarna att utveckla samverkansarbetet sinsemellan för att bidra till människors egenmakt och möjlighet att nå egen försörjning.

Genom Samordningsförbundet kan våra medlemmar söka finansiering för olika typer av utvecklingsarbete med målet att arbetssökande och/eller långtidssjukskrivna medborgare i Nacka- och Värmdö kommuner ska kunna komma närmare egen försörjning. Vi ger stöd och råd under ansökningsprocessen, bereder ansökningar samt stöttar och följer upp beviljade insatser. Vi bedriver omvärldsbevakning och arrangerar inspirationsföreläsningar kring intressanta och relevanta teman.
Vi är ett stöd för VärNas myndighetsgemensamma team som finns hos oss och tillsammans med dom planerar och följer vi upp verksamheten. Kansliet säkerställer även en korrekt och ändamålsenlig förvaltning i enlighet med gällande lagstiftning och andra styrdokument.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Lina Sävström via Adecco 073-684 70 58 eller lina.savstrom@adecco.se (tar ej emot ansökningar via mail)
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!


Sökord
Samordningsförbundet VärNa, Verksamhetsstödjare, Värmdö, Nacka, Projekt, Projektledare, Stockholm, Adecco, Projektsamordnare

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!