Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

VD-Assistent till Målarförbundet

Om tjänsten
Som VD assistent till Målarförbundet kommer du att arbeta som administrativ assistent till styrelsen ordförande samt vice ordförande. Du kommer i i denna roll vara ansvarig för att stötta styrelsen i allt administrativt arbete. Du kommer att arbeta nära styrelsen och samarbeta med ledningsgruppen och andra avdelningar för att stödja organisationens verksamhet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fackligt arbete, är ordningssam och flexibel.

I din roll som VD- assistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Protokollföring, bokning av konferenser, möten och resor, samt allmänna administrativa uppgifter.
- Ansvarar för sekreterarärenden. Förbereder material och underlag så som dag- och arbetsordning, inför FS-möten.
- Bokar kommande årets möten i god tid innan årsslutet.
- Deltar i planering inför och iordningsställer de dokument och den administration som sker inför Förbundsmöte, Kongress och Extra kongress.
- "Fixar" med kort varsel sådant som snabbt måste ordnas - kan vara kontakt med leverantörer av service utanför den egna organisationen, blommor, catering, inköp, service.
- Korrekturläser ledare samt skrivelser. Löpande språkgranskning.

Tjänsten som VD- assitent är ett konsultuppdrag med start omgående, uppdraget är 6 månader med goda chanser till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fackligt arbete och besitter god förståelse kring fackligt arbete. Som person ser vi att du är lyhörd, flexibel, självgående och uppriktig/ärlig i kommunikationen. Det är stor fördel om du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, men är ej ett krav för tjänsten. Vidare ser vi att du har god skriftlig förmåga, talar flytande svenska och engelska samt goda kunskaper i Microsoft Office paketet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Maja Nyström, maja.nystrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
VD-assistent, Assistent, Målarförbundet, Adecco, Stockholm, Solna, Administrativt, VD

Mer info
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare