Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Växeltelefonist till Scania

Ansök nu

Om tjänsten
Som ambulerande växeltelefonist till Scania kommer du huvudsakligen att arbeta med att ta emot och vidarebefordra samtal. Viktigt för rollen är att du är villig att arbeta under sommaren.

Rollen som växeltelefonist är en deltidstjänst med omgående start. Viktigt är att du är tillgänglig under sommaren och villig att arbeta vecka 28-32. Arbetstiderna är förlagda mellan 06.45-17.45 och arbetet sker på plats i Södertälje.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Ta emot samtal
- Vidarebefordra samtal

Om dig
Vi söker dig som är serviceorienterad och brinner för att hjälpa folk i vardagen. Vi tror att du har lätt för att samarbeta och gillar att lära dig nya saker. Viktigt för rollen är att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vidare ser vi att du är en framåt och initiativtagande person som gärna vågar ta sig an nya uppgifter. Du har en utpräglad förmåga att hantera många frågeställningar parallellt, är flexibel och har hög integritet. Detta förutsätter att du har en god social förmåga och trivs med ett stort kontaktnät. Vidare är det väldigt viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt. Vi tror även att du är nyfiken på konsultbranschen.

Viktigt för tjänsten är:
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Mycket serviceorienterad
- Stresstålig

Om Scania
Scania Aktiebolag, tidigare AB Scania-Vabis, är en svensk lastbils- och busstillverkare som ägs av tyska Volkswagen AG genom dess dotterbolag Traton SE. Företaget har huvudkontor i Södertälje, Stockholms län, där även Scaniagruppens huvudkontor finns.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Deni Ilic via Deni.Ilic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare