Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk Säljare till Promoco Scandinavian AB

Ansök nu

Om tjänsten
Som Teknisk Säljare på Promoco Scandinavian AB kommer du att arbeta med försäljning av tekniska produkter till företag och privatpersoner. Du kommer att ha möjlighet att bygga upp din egen kundbas genom prospektering och bearbetning av nya kunder. Promoco söker någon som är riktigt initiativtagande, tävlingsinriktad och som har förmågan att bygga förtroende och relationer med kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära
* Prospektering och bearbetning av nya kunder
* Skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer
* Följa upp och utveckla befintliga kunder
* Sälja våra tekniska produkter och tjänster

Tjänsten som Teknisk Säljare är ett konsultuppdrag med start i augusti. Uppdraget sträcker sig inledningsvis över 6 månader med väldigt goda chanser till förlängning/överrekrytering. Promoco tillämpar flexibla arbetstider och du får möjligheten att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Kontoret är beläget i Täby.

Om dig
Vi söker dig med en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av sälj. Ett stort fokus kommer att ligga vid de personliga driv, personlighet och förmågan att bygga relationer med kunder. Du behöver inte vara en fullfjädrad tekniker eller ingenjör, men vi tror att du har god teknisk förståelse. Vidare ser vi gärna att du har en bakgrund inom försäljning av tekniska produkter och tjänster.

Som person är du självgående, målinriktad och har en förmåga att skapa goda relationer med kunder. Du trivs i en miljö där det är högt tempo och där det krävs att du är strukturerad och organiserad i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Viktigt för tjänsten är
* Tidigare erfarenhet av försäljning av tekniska produkter och tjänster
* God teknisk förståelse
* Driven och självgående personlighet
* Det är fördelaktigt ifall du har en teknisk utbildning

Om Promoco Scandinavian AB
Promoco Scandinavian AB är en av de ledande leverantörerna av tekniska produkter och tjänster på marknaden. Dom har en företagskultur som präglas av högt tempo och en entreprenörsanda där det är högt i tak och plats för egna initiativ och idéer. Vi söker ständigt efter nya talanger som vill växa tillsammans med oss och bidra till vår fortsatta framgång.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Deni Ilic via Deni.Ilic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare