Staffing Admin Assistant sökes för deltidstjänst på Adecco

Staffing Admin Assistant sökes för deltidstjänst på Adecco

Om tjänsten
Vi söker nu en student till tjänsten som Staffing Admin Assistant på deltid. Som Staffing Admin Assistant kommer du att tillhöra Adeccos Workforce Management Team, en central funktion som supporterar hela organisationen och dess kunder på nationell nivå. Du kommer få en god inblick i många av våra spännande kunder och deras verksamhet runt om i landet, alltifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Du kommer främst att arbeta administrativt och involveras i många områden kopplat till personaladministration och bemanning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innehålla:
  • Svara i telefon samt på mail från konsulter, kunder och kollegor.
  • Bemanning och hantering av sjukfrånvaro.
  • Administration.
Arbetstiderna kommer att vara förlagda morgnar, kvällar och helger där du bemannar Adeccos jour utanför ordinarie kontorstid. Arbetet sker hemifrån med en introduktion på huvudkontoret i Stockholm eller kontoret i Göteborg. Du kommer att arbeta ungefär 3 dagar i veckan arbetstiderna kan tex vara: 04:00-09:00, 12:00-23:00 eller 17:00-00:00.

Om dig
Vi tror att du studerar HR, ekonomi eller dylikt, vi ser helst att du har några års studier kvar. Vidare tror vi att du trivs i ett högt arbetstempo och att du har en bakgrund inom service där du har jobbat med någon form av kundbemötande. Tjänsten kommer i första hand vara av administrativ karaktär, vi söker därför dig som är noggrann och gillar att ha ordning och reda. Som person tror vi också att du är service-minded, lyhörd, strukturerad, lösningsfokuserad och har ett proaktivt tänk i det du gör.

Krav för tjänsten är:
  • Flytande tal i engelska och svenska.
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
  • Möjlighet att arbeta kvällar, helger och tidiga mornar.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatumet, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.