Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vi söker nu servicetekniker som vill utvecklas tillsammans med oss på Sodexo Hjälpmedel. Tjänsterna är placerad i Sundbyberg. Vår kund erbjuder dig möjligheten att utvecklas som servicetekniker där du varje dag hjälper deras kunder att lösa tekniska problem på deras hjälpmedel. Rollen innebär att du har kunden i fokus och trivs med problemlösning, rådgivning och har handlag för enklare reparation, mekning och teknisk service.

Vi söker dig som gillar att ha varierade arbetsuppgifter, är intresserad av teknik och vård samt som älskar att ge god service.

Dina ansvarsområden

* Du kommer att ge service och support på medicintekniska hjälpmedel såsom t.e.x.rullstolar, (manuella och eldrivna), duschstolar, sängar, lyftar mm

* Din vardag omfattar allt från felsökning, reparationer och service.

* Rollen innebär att du kommer vara ansvarig för tilldelade ärenden. Bokade, obokade sk "drop in"-kunder och inkommande reparationer.

* Du kommer att få gott om stöd internt, vilket gör att du kan utvecklas inom yrket eller bredda dig framöver. * Du rapporterar till den tekniska arbetsledaren för Service.

* Du dokumenterar , återrapporterar dina arbeten i Visma.

* Du delar Sodexos:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten. Våra värdeord är Laganda, Serviceanda och Utveckling.

Din bakgrund

* Du är en positiv och driven servicetekniker/ingenjör som känner ett stort engagemang för ditt arbete.

* Du har gått tekniskt gymnasium och/eller har tekniska erfarenhet.

* Vi räknar med att du har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med teknisk problemlösning.

* Som person är du serviceinriktad, strukturerad och noggrann samt har ett affärsmannamässigt tänk.

* Dina datorkunskaper är goda.

* Du talar flytande i svenska

Anställningsform och arbetstider:
* Tillsvidareanställning med inledande provanställning (6 månader) som konsult på Adecco.
* Dagtid, måndag-fredag
* 8 timmar/dag med 1 timmes lunch
* Arbetstid kl 8-17

Om kunden

Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för deras kunder och medarbetare. De utmärker sig genom deras hållbara affärsmodell och serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Sodexo bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där de har verksamhet. Med omsorg servar deras 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och driver deras verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är deras syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Om processen
Kunden har valt att samarbeta med Adecco för denna uthyrningsuppdrag, du blir därför anställd hos oss på Adecco som konsult och kommer att tillhöra konsultverksamhet, detta innebär att om detta uppdrag avslutas så har du möjlighet att testa andra uppdrag i din bransch.
Detta är en heltidsanställning på 100%, vardagar.
Primärt utgår du ifrån kundens lokaler i Hallonbergen, men det förekommer även flera besök hos de olika kunder.

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Reem Amad som nås via Adecco 010- 173 73 00 Har du frågor angående registrering, var god kontakta support via: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Vård, Montör, Service tekniker, Hallonbergen, Solna, tekniker, el-scooter, rullstol, Adecco

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare