Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Säljare till Rocker

Publiceringsdatum
31 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en passion för försäljning och brinner för att hjälpa andra att förbättra sin vardagsekonomi? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker just nu en Senior Telefonförsäljare som vill vara en del av Rockers innovativa säljteam.

Om tjänsten

Som Senior Telefonförsäljare kommer du att arbeta med utgående samtal för att hjälpa privatpersoner att sänka sina räntekostnader. Rockers målsättning är att minska privatpersoners räntor utan att krångla till det och det gör dem genom att hjälpa deras kunder att förhandla ner sina räntekostnader med hög service och personligt bemötande på ett enkelt och tydligt sätt. I den här rollen innebär det att du tar ägandeskap för deras kunders ärenden och hjälper dem att skapa bättre förutsättningar för sin privatekonomi.

Tjänsten som Senior Telefonförsäljare är ett konsultuppdrag via Adecco med start omgående. Tjänsten är på heltid under kontorstider, men det kan även förekomma arbete på helger och kvällar. Kontoret ligger i Hammarby Sjöstad.

Du erbjuds
- En spännande arbetsplats i ett produktbolag där de arbetar agilt och är snabbfotade.
- Insikt i hur bank- och finansbranschen fungerar.
- Fantastiska kollegor i en familjär organisation.
- Möjligheten att vara med och bygga framtidens bank.

Om dig
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av försäljning, gärna inom låneförsäljning. Vi söker dig som är driven, strukturerad, snabbfotad och alltid vill hjälpa människor. För att lyckas i rollen behöver du ha en stark drivkraft, envishet och en förmåga att bygga relationer med människor. Om du har ett intresse för privatekonomi är det en stor fördel. Du behöver kunna svenska och engelska. Tidigare erfarenhet inom finansbranschen eller fintech är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Rocker
Rocker är en framstående utmanare till storbankerna. Deras grundidé är att sätta kunden i fokus och med innovation och lyhördhet skapa produkter och tjänster som underlättar vardagsekonomin. Tillsammans med deras 395 000 användare och ca 25 medarbetare har de förändrat hur en bank bör fungera för alla.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Fanny Sandegren på fanny.sandegren@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Telefonförsäljare, Senior, Bank, Ekonomi, Rocker, Adecco, Stockholm, HammarbySjöstad

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kristinehamn
Transport & Logistik
Företagslogga
Höör
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Södertälje
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Södertälje
Försäljning
Företagslogga