Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Sales Support till Amerikanskt elbilsföretag

Ansök nu

Om tjänsten
Som Sales Advisor hos kunden kommer du att arbeta med försäljning och kundservice med utgångspunkt i deras lokaler i Segeltorp, men även på Showrooms i Stockholm. Du ansvarar för att ge kunderna en förstklassig upplevelse genom att ge dem information om företagets produkter och tjänster, boka provkörningar, hantera försäljning och mycket mer. Du kommer att arbeta i en stimulerande och snabbrörlig miljö med ett dedikerat team.

I din roll som Sales Advisor kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära;
- Ge kunderna information om företagets produkter och tjänster
- Hantera försäljning av bilar och tillbehör
- Boka och genomföra provkörningar med kunder
- Bearbeta varma leads och tidigare köpande kunder

Tjänsten som Sales Advisor är ett konsultuppdrag via Adecco med omgående start som inledningsvis sträcker sig fram till den 31 augusti. Arbete under helger förekommer och arbetsplatsen ligger i Segeltorp. Viktigt för tjänsten är att du är tillgänglig för arbete under sommaren.

Om dig
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kundservice, gärna inom bilbranschen. Du har minst gymnasieutbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du har en entreprenörsanda och en stark vilja att lyckas.

Du är energisk, engagerad och har lätt för att skapa goda relationer med kunder. Du är van vid att arbeta självständigt, har en god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Det är viktigt för tjänsten att du har förmågan att hantera utmaningar som kan uppstå i en kundprocess.

Viktigt för tjänsten är;
- Meriterande om du har erfarenhet från kundservice eller försäljning
- Gymnasieutbildning
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om kunden
Företaget är känt för att tillverka elbilar och har en vision om att driva omställningen till hållbar energi. De grundades av en entreprenör som tidigare varit involverad i teknikbranschen och har fått mycket uppmärksamhet för sina innovativa produkter och ambitiösa mål. De är också involverade i andra aspekter av hållbarhet, som att tillverka solpaneler och energilagringssystem för hem

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Deni Ilic via Deni.Ilic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 juni 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare