Hoppa till innehåll
Ansök nu

Sales Assistant till Tompla

Vill du vara en del av ett stabilt och framgångsrikt företag med kontor i flera länder runtom i Europa? Tompla är Europas största tillverkare av kuvert med över 60 års erfarenhet. Du kommer att ha en avgörande roll för den svenska marknaden som främsta kontakt mot våra befintliga kunder. Vill du ta nästa steg i din karriär, vill vi prata med dig!

Varierande ansvarsområden och litet team

I denna roll kommer du att ha möjlighet att ha varierande ansvarsområden då vi är ett litet team i Sverige bestående av ytterligare en Sales Assistant samt en försäljningsansvarig. Du kommer även att ha kontakt och samarbete med andra kollegor i Europa. Ditt fokus kommer att vara att ge service till våra befintliga kunder, ha ansvar för betalningar från kunder samt säkerställa tillgänglighet och leveranskapacitet.

Du gillar och vill ta ansvar för:

* Löpande fakturering och faktureringsrutiner
* Betalningar från kunder och leverantörer
* Ansvar för utlandsbetalningar
* Kontinuerlig och nära kontakt och service med våra viktigaste kunder
* Ha hand om beställningar, kontorsmaterial, kontrollera leveransstatus

För att trivas hos oss är du...

* Ordningsam och strukturerad med god kunskap inom Office
* Självgående och van att hantera flera olika ansvarsområden
* Erfaren inom enklare ekonomi och administration
* Serviceminded, engagerad och bra på att kommunicera
* Lättlärd och van att arbeta i olika system
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Intresserad av grafiska program, tex Illustrator ett plus

Rollens art innebär att du behöver vara närvarande på kontoret i Älvsjö det mesta av tiden. Du kommer att få anpassad introduktion både i Sverige och i Spanien, där huvudkontoret finns.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Lina Sävström på lina.savstrom@adecco.se eller 0736847058.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se Välkommen med din ansökan!

Kort om Tompla

Tompla är Europas största tillverkare av kuvert och har 60 års erfarenhet av branschen. Företaget är 100% privatägt med rötter i Spanien, och produktion i Polen, Spanien och Frankrike. Huvudkontoret är placerat i Madrid.

Läs mer om företaget på: https://tompla.com/home-en/

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare