Registrator sökes till framtida uppdrag

Registrator sökes till framtida uppdrag

Är du drivande, analytisk och har en mycket god samarbetsförmåga? Är du en utbildad Registrator eller har du erfarenhet av liknande roller? Då kan rollen som Registrator för framtida uppdrag vara något för dig!

Om tjänsten
Som registrator kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och driva ett flertal parallella aktiviteter. Du kommer att arbeta med registratur, administration och diarieföring. Du kommer att arbeta väldigt mycket med ritningar och diverse underlag. Systemen som används är främst W3D3, Bygg-R och Castor.

Du kommer huvudsakligen att arbeta på plats men visst arbete på distans kan förekomma.

I din roll som Registrator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Diarieföring
  • Administration
  • Hantera inkommande ärenden och eventuellt sammanställningar av information
  • Registrering i system
Det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll!

Om dig
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och diarieföring. Vi söker dig med gymnasieutbildning och som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, likväl tal som i skrift. Viktigt för tjänsten är att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll och att du har god datorsystemvana.

Vidare ser vi att du är drivande, analytisk och har en mycket god samarbetsförmåga. Du strukturerar och planerar ditt arbete och lyckas med att skapa förståelse och engagemang för ditt arbetsområde. Vidare har du en positiv inställning med ett genuint intresse för att hjälpa andra.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av arbete som Registrator eller dylikt.
  • Gymnasieutbildning
  • Flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • God datorsystemvana
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:Jesper Jenefjärd via jesper.jenefjard@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administration, Registrator, Diarieföring, Stockholm, Telefon, Mail, Office-paketet, Svenska, Engelska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.