Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Redovisningsekonom till solcellsbolag i Spånga

Ansök nu

Är du utbildad ekonom och en stjärna på redovisning och Fortnox? Har du fallenhet för coachning och trivs i en pedagogisk och handledande roll? Nu söker vi en redovisningsekonom för uppdrag hos SolarAdvantage i Spånga.

Om tjänsten

Som Redovisningsekonom hos vår kund arbetar du tillsammans med en kollega med företagets löpande bokföring, redovisning, bokslut och löner. Arbetet sker i Fortnox. En stor del av ditt arbete består av handledning och coachning av befintlig ekonomifunktion. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och rapporterar till företagets VD.

I din roll som Redovisningsekonom är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Helhetsansvar för företagets ekonomi
* Kund- och leverantörsreskontra
* Kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer
* Löpande redovisning och momsrapportering
* Avstämningar och periodiseringar
* Månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning
* Löner, ca 50 st
* Kontinuerligt förbättringsarbete för att effektivisera processer
* Förberedning, analys och underhåll av skatteregister och inkomstdeklarationer
* Coachning och handledning av befintlig ekonomifunktion
* Framtagning och distribution av finansiella rapporter
* Övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning

Uppdraget är ett konsultuppdrag via Adecco och är flexibelt i både omfattning och längd. Arbetet sker på plats i kundens lokaler i Spånga. Möjlighet till distansarbete finns inte.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med redovisning, dels med det löpande arbetet och dels med bokslut. Du har mycket goda kunskaper i MS Office och är helt självgående i Fortnox, både avseende bokföring och lön. Du talar obehindrat både svenska och engelska. Har du erfarenhet av handledning är det meriterande.

Som person ser vi att du är flexibel, prestigelös och entreprenöriell. Du är trygg i dig själv och trivs i en coachande roll där du får ta mycket ansvar samtidigt som du tycker att det är roligt att arbeta i en startup-miljö med stort säljfokus. Du värderar ett gott samarbete, besitter en god kommunikationsförmåga och har lätt för att lära dig nya sammanhang och verksamheter.

Viktigt för tjänsten är att du:
* Flera års erfarenhet av självständigt arbete som redovisningsekonom
* Flera års erfarenhet av löneadministration
* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, universitetsutbildning alternativt YH.
* Mycket goda kunskaper i Fortnox
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Om kunden

Vi på SolarAdvantage brinner för att skapa skillnad på vår planet genom hållbara energilösingar. Vår ambition är att alltid utföra din installation så kvalitativt & säkert som möjligt. Därför har vi aktivt rekryterat kompetens med gedigen erfarenhet av takarbete & ellinstallation. Vi genomgår löpande utbildningar & vidareutbildningar av medarbetare för att säkerställa högsta kvalitet i vårt arbete. Välj oss och se till att försätta dig själv och planeten i en bättre & mer kontrollerad situation.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emma Berglund via Emma.berglund@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Accounting | Redovisning | Bokföring | Moms | Skatt | Årsredovisning | Lön | Förnybar energi | Solceller | Adecco | Stockholm

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare