Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Redovisningsekonom till deltidsuppdrag

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom och letar efter deltidsuppdrag? Vill du arbeta i ett medelstort familjeföretag där personlig service och kunden ligger i fokus? Nu söker vi en kvalificerad redovisningsekonom till Björcks Resor i Nykvarn!

Om tjänsten
Som redovisningsekonom hos Björcks Resor kommer du att arbeta en eller två dagar i veckan och du har helhetsansvar för bolagets ekonomi. Till din hjälp har du en ekonomiassistent som sköter den dagliga ekonomiadministrationen och en löneadministratör som hanterar alla löner inom företaget. Du blir en del av ett familjeföretag med mycket hjärta och personlighet, där kulturen präglas av kundfokus och medarbetarskap. Detta är det perfekta uppdraget för dig som är självgående inom redovisning och vill utmana dig med erfarenhet från en ny spännande bransch!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan till exempel vara:
* Löpande redovisning och momsrapportering.
* Avstämningar och periodiseringar.
* Månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning (med stöd av extern revisor).
* Kontinuerligt förbättringsarbete för att effektivisera processer.
* Förberedning, analys och underhåll av skatteregister och inkomstdeklarationer.
* Kontinuerligt förbättringsarbete för att effektivisera processer.
* Framtagning och distribution av finansiella rapporter.
* Övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning.

Uppdraget är ett konsultuppdrag via Adecco och är förlagt på en dag i veckan (ca 20%). Uppdraget beräknas starta i september och pågår initialt 6 månader med mycket god möjlighet till förlängning. Arbetet sker på plats i kundens lokaler i Nykvarn, ca 30 minuter med snabbtåg från Stockholm central eller 15 minuter med snabbtåg från Strängnäs.

Om dig
Vi söker dig med en högskoleexamen eller YH-examen som redovisningsekonom och som har flera års erfarenhet av självständigt arbete med både löpande bokföring och bokslut. Du har en generellt god systemförståelse och är en van användare av Excel och Visma SPCS. Om du har erfarenhet av Travelize och/eller Rebus är det meriterande.

Som person ser vi att du är noggrann, social och utåtriktad. Du värderar ett gott samarbete, besitter en god kommunikationsförmåga samt har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, flexibel och trivs i en familjär och personlig organisation.

Viktigt för tjänsten är att du:
* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, universitetsutbildning alternativt YH.
* Flera års erfarenhet av självständigt redovisnings- och bokslutsarbete
* Goda kunskaper i MS Office, Excel och Visma SPCS
* Behärskar såväl engelska som svenska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emma Berglund via Emma.berglund@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Accounting | Redovisning | Bokföring | Moms | Skatt | Årsredovisning | Transport | Resor | Nykvarn | Adecco | Stockholm

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare