Orderkoordinator

Orderkoordinator

Har du en erfarenhet av orderhantering, logistikkoordination och Supply Chain Management? Vill du utveckla dina kunskaper inom order och logistik under sommaren? Nu söker vi en sommarvikarie inom orderhantering till vår kund i Gustafsberg!

Om tjänsten
Som orderkoordinator hos vår kund kommer du vara en nyckelperson i logistikkedjan där ditt huvudfokus ligger på kundorderhantering, leveransplanering och hantering av kundklagomål. Du hanterar inkommande och utgående ordrar och tillkommande administration, hanterar utgående leveranser och har löpande kontakt med kunder, transportörer och inköpare. Arbetet sker i nära samarbete med produktion-, logistik- och säljavdelningen. I tjänsten ingår även viss kontorsservice. Du rapporterar till ekonomichefen och utgår från kundens lokaler i Gustafsberg.

Du kommer bland annat att arbeta med:
- Ordermottagning/orderhantering
- Fakturering
- Leveranskoordinering
- Kontroll av tullkoder och beräkning av tullmoms
- Kontakt med bland annat kunder, transportörer och inköpare
- Hantering av mejl och telefon
- Service och stöttning i olika delar av logistikkedjan

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet inom ordermottagning och som talar och skriver svenska och engelska flytande. Dina språkkunskaper och tidigare erfarenhet av logistikkedjan gör det enkelt att sätta dig in i arbetet och ger nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du tidigare arbetet i affärsystemet Netsuite.

Som person är du noggrann, strukturerad och serviceminded. Du är positiv och prestigelös och har lätt för att samarbeta. Din social kompetens gör att du trivs i sociala och livliga miljöer och du värdesätter att arbeta i grupp.

Viktigt för tjänsten är:
- flytande svenska och engelska i tal och skrift
- erfarenhet av orderhantering i en internationell organisation
- erfarenhet av administration och ekonomi
- erfarenhet av att arbeta med service

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Är du intresserad ska du ansöka så snart som möjligt. Den här tjänsten är för framtida uppdrag vilket innebär att vi inte har ett specifikt uppdrag i åtanke. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan, kontakta gärna ansvarig rekryterare Emma Berglund via emma.berglund@adecco.se

Välkommen att söka!

Sökord
Orderhanterare, order, ordermottagare, supply chain, admin, affärssystem, ODM, logistikkoordinator, orderadministration, ekonomiadministration, logisik, inköpsadministration

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.