Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Montör sökes till Älvsjö med erfarenhet av plåtslagning

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som Produktionsmedarbetare kommer du främst att arbeta med plåtslagning av ventilationskanaler men även andra produktions sysslor kan förekomma. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att produkterna bearbetas på rätt sätt. Vår kund är ett av landets ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation baserat i Stockholm, Älvsjö eller Järna i Stockholm.

Om Arbetet:

Arbetet kräver noggrannhet samt kvalitetsmedvetenhet. Du kommer att jobba i ett team tillsammans med 10 tal andra kollegor. Arbetsplatsen är i kundens lokal som är beläget i Älvsjö.

Arbetsuppgifter:*

Bearbeta metall-, plåt- och arbetsstycken till detaljer som ingår i Bevegos produktion.
Säkerställa att utfört arbete sker med fokus på hög kvalitet
Lasta, sortera och sammanställa gods
Genomföra daglig tillsyn vid användning av maskiner
Aktivt medverka i arbetet med produktionsförbättringar
Hålla ordning och reda

Tjänsten inleds med en tidsbegränsad anställning på 6 månader, med goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Uppdraget som Produktionsmedarbetare är på heltid och arbetstiden är förlagd kl 6-16. Till en början kommer uppdraget att pågå i 6 månader med stor chans till förlängning.

I din roll som Produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:-

Montering och plåtslagning av ventilationskanaler

Tjänsten som Produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med start snarast.

Om dig
Vi söker dig med ett stark driv och dig som har stort intresse och vilja att utvecklas. Det är viktigt att du trivs i en mindre arbetsgrupp, tar egna initiativ och mer än gärna kommer med förbättringsförslag. Tidigare bakgrund av arbete inom industri eller bygg är önskvärt men inte ett krav. Vidare är det viktigt att du kan ta eget ansvar och att du är en person som inte är rädd för att ta i.Det är meriterande om du innehar truckkort.

Erfarenhet av plåtslagning är ett krav!!!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om processen
Kunden har valt att samarbeta med Adecco för denna uthyrningsuppdrag, du blir därför anställd hos oss på Adecco som konsult och kommer att tillhöra konsultverksamhet, detta innebär att om detta uppdrag avslutas så har du möjlighet att testa andra uppdrag i din bransch.
Detta är en heltidsanställning på 100%, vardagar.
Primärt utgår du ifrån kundens lokaler i Älvsjö, men det förekommer även flera besök hos de olika kunder.

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Reem Amad som nås via Adecco 010- 173 73 00 Har du frågor angående registrering, var god kontakta support via: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Plåtslagning, Montör, Ventilation, tekniker, Älvsjö, bygg, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.