Löneadministratör till Nordiskt Bolag inom Livsstilsprodukter

Löneadministratör till Nordiskt Bolag inom Livsstilsprodukter

Om tjänsten
För vår kunds räkning söker vi nu efter en löneadministratör till deras HR-team. Företaget är en av Sveriges främsta butikskoncept inom tekniska livsstilsprodukter och de söker efter dig som vill vara med och fortsätta stärka deras position på marknaden. Kontoret ligger i centrala Stockholm och tjänsten kommer att tillträda omgående.

Som löneadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara
- Lönehantering, från granskning av tidrapporter till skicka ut lönen samt diverse underlag till myndigheter och andra avdelningar inom företaget.
- Du kommer även att uppdatera personalregister, intygsskrivning, framtagning av statistik och personaladministration.
- En del av din roll innebär också att svara på frågor från medarbetare och chefer om lön och enklare HR-frågor samt intern support på schemaläggnings- och tidredovisningssystemet Quinyx.

Om dig
För att vara lämplig för denna tjänst bör du ha 1-2 års tidigare erfarenhet av lönearbete och en yrkesutbildning inom lön eller motsvarande kunskaper. Goda kunskaper i lagar inom löneområdet och svenska språket i tal och skrift är också nödvändiga. Meriterande är erfarenhet av Hogias produkter och/eller Quinyx, detaljhandelsavtalet, norsk lönehantering och kunskaper i norska språket i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är strukturerad och har en mycket god administrativ förmåga. Du är trygg i dig själv och ifrågasätter gärna invanda mönster eller arbetssätt för att hitta bästa möjliga lösningar. Att arbeta i en föränderlig miljö är något du trivs med, och du är van att hantera många ärenden av skild karaktär samtidigt. Du behöver vara serviceinriktad och förtroendeingivande då du kommer att ha daglig kontakt med våra anställda samt myndigheter. Vi värdesätter också en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående, kan planera ditt arbete och ta egna initiativ.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Nyström via maja.nystrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lön, Löneadministratör, administratör, HR, HR-administratör, Adecco, Sverige, Stockholm

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.