Hoppa till innehåll

Kundtjänstmedarbetare sökes på 50%

Om tjänsten
Som Kundtjänstmedarbetare kommer du att spela en central roll i vår organisation. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att leverera enastående kundservice och support till våra kunder på den nordiska och exportmarknaden. Du kommer också att vara involverad i att hantera inkommande beställningar och säkerställa att våra kunder får sina leveranser i tid, utan förseningar. Vi sitter i fina lokaler i Solna Business Park.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Leverera enastående kundservice och support t
- Hantera inkommande beställningar och säkerställa leverans i tid.
- Säkerställa effektiva försörjningsflöden genom administration och personliga kontakter.
- Upprätthålla hög servicenivå gentemot våra kunder och slutkunder.

Tjänsten är en konsultjänst via Adecco på 50% med start omgående, inledningsvis kommer tjänsten pågå i 6 månader med goda chanser till förlängning för rätt person.

Om dig
Vi söker dig med stark serviceinriktning och en förmåga att säkerställa kundnöjdhet. Du trivs med att arbeta i team och är flexibel nog att fungera väl under press. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska, medan kunskaper i tyska är meriterande men inte obligatoriskt.

Personlighetsmässigt är du serviceinriktad för att säkerställa kundnöjdhet, trivs med att arbeta i team och är flexibel nog att fungera väl under press.

Krav

- Stark serviceinriktning
- Förmåga att arbeta i team
- Flexibilitet och förmåga att arbeta under press
- Språkkunskaper i svenska och engelska

Meriterande
- Språkkunskaper i tyska
- Tidigare erfarenhet av SAP

Kontaktuppgifter
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via jesper.jenefjard@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Kundservice, Kundsupport, [Företagsnamn], Adecco, Nordiska marknaden, Exportmarknaden, Språkkunskaper, Serviceinrik

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 dec. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga