Hoppa till innehåll
Ansök nu

Orkla söker nu en medarbetare till sin Konsumentkontaktavdelning. Du kommer att vara en viktig länk mellan konsumenterna och Orkla, och få möjlighet att hantera en mängd olika ärenden inom Orklas olika varumärken.


Om tjänsten
I rollen som Konsumentkontakt mottar du flera ärenden, huvudsakligen per telefon, Facebook och e-post. Du kommer att hantera reklamationer, skador och frågor om allt från veganska produkter till pizza och kex. Du kommer även att svara på frågor om hur man tillagar produkter och vart man kan hitta dem, men oroa dig inte det finns bra system som hjälper dig besvara frågorna.


I din roll som Konsumentkontakt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Hantera reklamationer och andra ärenden för flera av Orklas varumärken på svenska och engelska.
- Kommunicera med konsumenter via olika kanaler såsom e-post, telefon och sociala medier.
- Fungera som länken mellan konsumenten och alla avdelningar inom Orkla.
- Ge adekvata rekommendationer och råd på Orklas vägnar.
- Registrera alla konsumentärenden i Dynamics CRM-systemet.
- Arbeta i sociala medier och svara på frågor.


Rollen är en konsulttjänst med start omgående. Placering i Solna Business Park.

Om dig
Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning, god skriftlig förmåga samt mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller liknande arbete. Vi ser att du är van att arbeta i sociala medier samt talar flytande svenska och goda kunskaper i engelska. Vidare har du goda kunskaper i Microsoft Office och det är meriterande om du även har erfarenhet av CRM-system.
Vidare ser vi att du är självgående och trivs att arbeta i en miljö med högt tempo. Då du kommer i denna roll att kommunicera med olika typer av människor dagligen ser vi att du har en positiv attityd och är service-minded.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Orkla Foods
Orkla Foods är en nordisk livsmedelskoncern som producerar och marknadsför mat- och dryckesvaror under flera olika varumärken. Företaget är verksamt i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Baltikum och Polen och har en bred produktportfölj som inkluderar allt från färdigmat och snacks till konserver och såser. Orkla Foods har en stark närvaro på marknaden och fokuserar på att erbjuda kvalitetsprodukter till konsumenter i hela Norden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Fanny Sandegren, fanny.sandegren@adecco.se .
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare