Konsultrekryterare till Ework Stockholm

Konsultrekryterare till Ework Stockholm

Ework Group Stockholm söker nu en serviceinriktad medarbetare som älskar många kontaktytor, trivs bra i en snabbrörlig bransch och vill jobba i en organisation med högt i tak. Har du förmåga att arbeta strukturerat och effektivt? Har du erfarenhet av försäljning och vet vad som krävs för att vårda relationer? Då kan du vara Eworks nästa konsultrekryterare!

Om tjänsten

Som konsultrekryterare kommer du att agerar som bryggan mellan Eworks nätverk, partner & professionals och deras kunder. Du är ansvarig för att både matcha konsulter mot de förfrågningar som Ework får in från deras kunder men är också den som hanterar de administrativa bitarna. Du driver själv dina processer från att ta emot en förfrågan, annonsera och genom dina nätverk hittar du rätt kandidat för uppdraget. Ditt mål är att för kunds räkning- både hitta rätt kandidat till uppdraget, kvalificera ansökningarna och strukturera svaret till kund.

Du har örat mot rälsen, är kontaktsökande, bygger ditt egna nätverk och konsult-bas vilket är en stor del av ditt dagliga arbete för leveransen gentemot kund. Till din hjälp har Eworks konsultdatabas, deras samarbetspartners och deras digitala marknadsplatser - men såklart också dina kollegor. Du kommer även att följas upp gentemot uppsatta KPI:er i form av uppsatta kundspecifika årsmål och delmål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
* Hitta, attrahera och matcha rätt konsult till Eworks uppdrag
* I nära dialog med våra kunder förstå deras behov
* I lika nära dialog med deras leverantörer och konsulter samt förstå deras kompetens
* Administrera och strukturera inkomna offerter
* Förhandla villkor och ta fram slutoffert samt presentera kandidater och lösningar till kunder
* Urval och kvalitetssäkring av kandidater, kvalitetssäkring av förfrågningar, annonsering och search.
* Följa upp och säkerställa affären hela vägen in i mål

Tjänsten som konsultrekryterare är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse. Det finns stora möjligheter till tillsvidareanställning.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom bemanning, rekrytering. Du kanske har erfarenhet av konsultbranschen i form av leverantör, konsultbolag eller konsultmäklare? Du har kanske jobbat med att matcha kompetens, bygga starka kundrelationer, koordinerat mellan olika funktioner eller förbättrat processer? Har du en utbildning inom IT, Systemvetenskap, Projektledning, Beteendevetenskap eller Utveckling så är det ett stort plus!

Vidare ser vi att du trivs med du trivs i att bygga relationer och förvalta dina kontaktytor. Detta uppnår du genom att vara nyfiken, lösningsorienterad och flexibel. Du gillar att arbeta proaktivt och vill leverera en hög servicenivå till dina kunder. Du delar gärna med dig av dina idéer och är en riktig lagspelare som både är öppen och positiv gentemot kollegor samt utmaningar. Då Ework är ett internationellt bolag behöver du vara flytande i svenska i både tal och skrift och även ha en hög professionell nivå i engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ework
Ework är en marknadsledande och oberoende konsultförmedlare i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Utan att ha egna anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar samtidigt 12 000 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Nyström via maja.nystrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Konsultrekryterare, Rekrytering, Ework, Adecco, Stockholm, Recruitment, Consulting, IT, Sweden, HR, Sverige

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.