Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kampanj och Innehållskoordinator till Uber

Om tjänsten
I rollen som Kampanj och innehållskoordinator för användartillväxt och kampanjer till Uber kommer du att spela en viktig roll i att stötta regionen i att driva tillväxt och engagemang bland Ubers åkare. Du kommer att ansvara för att identifiera nya tillväxtaktiviteter för regionen, driva och implementera viktiga tillväxtpartnerskap och skapa, lokalisera och genomföra kommunikation för förare och åkare i Norden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan innebära:
- Ta fram insikter från data om deras åkarkår och utveckla åtgärder baserat på dessa insikter, inklusive att hantera tillväxtpartnerskap.
- Ledande ansvar för att förbereda kommunikation för förare och åkare i Norden, inklusive copywriting, översättning, lokalanpassning, kampanjdesign, promokodinställningar och projektledning för både lokala och globala kampanjer.
- Äga processen för festivaler, event och andra återkommande eller enstaka partnerskap.
- Aktivt söka och rekommendera nya kanaler, evenemang och partnerskap för att locka användare.
- Designa strategin (kommunikation) med en långsiktig vision som fokuserar på lojalitet.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Adecco på 6 månader, med stor chans till förlängning. Start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att skapa kampanjer/innehåll eller liknande arbete. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, men det är inget krav. Utöver det behöver du kunna tala flytande svenska och engelska samt mycket meriterande om du även behärskar ett nordiskt språk eller franska.

Utöver det har du god kommunikativ förmåga, är organiserad och strukturerad, är analytisk och kan hantera flera projekt samtidigt. Det är också viktigt att du har utmärkt samarbetsförmåga och har förmågan att anpassa dig snabbt till en ny arbetsmiljö.

Viktigt för tjänsten:
- Förmåga att göra grundläggande analyser för att identifiera möjligheter eller testa prestanda.
- Starka skriftliga kommunikationsfärdigheter; erfarenhet av textskrivning är önskvärt.
- Organiserad och strukturerad - förmåga att ange tydliga tidsramar och processer som du vill att andra ska följa.

Meriterande:
- Kunskap av ett nordiskt språk, alternativt franska kunskaper

Om Uber Rides
Uber Rides är en app-baserad tjänst för persontransport som är tillgänglig i många länder runt om i världen. Genom appen kan användare boka en förare som kommer och hämtar dem på deras nuvarande plats och tar dem till deras destination. Användare kan välja olika fordonsalternativ och se prisuppskattningar innan de bokar en resa. Betalning sker automatiskt genom appen efter att resan är avslutad. Uber Rides har förändrat hur många människor reser och har blivit ett populärt alternativ till traditionella taxitjänster.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Maja Nyström, maja.nystrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Uber, Koordinator, Content, Adecco, Stockholm, Service, Support,

Mer info
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare