Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Junior Säljare

Publiceringsdatum
23 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi växer och behöver nu förstärka vårt härliga team med

Två Juniora Säljare

Nu har du möjligheten att bli en av våra nyckelpersoner där du arbetar i en starkt växande bransch som ständigt utvecklas.
Axel Group är en marknadsledande leverantör av personsäkerhetslösningar i Sverige. Vårt uppdrag är att skapa en trygg arbetsmiljö för våra kunder genom att erbjuda produkter och tjänster som uppfyller hög säkerhetsstandard
Vi är ett härligt gäng om 11 medarbetare där vi har en bra gemenskap och roligt på jobbet.
Vi sitter i moderna och fräscha lokaler i Liljeholmen, Stockholm där vi även har tillgång till gym.

Din roll
Vi söker nu dig som både har en passion och driv att bygga och utveckla starka kundrelationer. Du kommer att bearbeta nya potentiella kunder som finns inom både den privata och offentliga sektorn. Du kommer primärt att sälja personlarmspaket och även olika typer av utbildningar. Vi kommer givetvis ge dig en bra utbildning och grund för att du skall känna dig trygg i detta. Vi erbjuder goda villkor där du erbjuds en fast lön samt en rörlig del där din personliga insats spelar stor roll.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid din personlighet i den här rollen. Här ser vi till din ambition och viljan att lyckas. Du arbetar självständigt och har alltid kvalitet i fokus. Vidare kommer du ha mycket kundkontakt, varför vi tror du är en relationsskapande och kommunikativ person med ett affärsorienterat mindset. I övrigt ser vi till egenskaper såsom:

* Du har erfarenhet från kundkontakt där du idag kanske arbetar i butik, inom kundservice/support eller som redan etablerad säljare som vill ta ett nytt steg i din karriär.
* Du är en teamplayer som även har förmågan att arbeta självständigt och mot egna uppsatta mål
* Du är nyfiken och har ett tekniskt intresse
* Du är van vid att hantera olika typer av system
* Du har körkort

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Bergman på mobil 0702-96 96 91
Urval och Intervjuer kommer att ske löpande

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Axel Group
Vi är ett leverantörsoberoende företag med fokus på tjänster och tekniska lösningar inom arbetsmiljö och personsäkerhet. Vi är i dagsläget Sveriges ledande leverantör inom personsäkerhetslösningar, något vi är extremt stolta över. Vårt fokus ligger i att leverera marknadens mest kompletta och kvalitativa personlarmspaket. Vi kombinerar bra service med bra produkter och vår utbytespool gör att kunden inte skall behöva vänta på reparationstider. Allt dokumenteras och utvärderas kontinuerligt för att garantera att kunden får ut optimalt av våra tjänster.
Arbetsmiljölagstiftningens föreskrifter om "Ensamarbete" och "Våld & hot i arbetsmiljön" ligger till grund för vårt arbete. Utöver personlarm så säljer vi även hjärtstartare, hörlurar, fordonsspårning och arrangerar utbildningar. Vår drivkraft har sedan start varit att bidra till ett tryggare samhälle och framför allt en ökad trygghet på arbetsplatser runtom i landet. Vi anser att arbetet är en plats där arbetstagaren ska känna en trygghet, oavsett bransch och arbetssysslor.
Vi på Axel Group är övertygade om att vi gör skillnad för våra kunder.


Sökord: säljare, account manager, sales person

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga