Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Junior Inbound supply manager to Ericsson

Ansök nu

Som Junior Inbound Supply Manager kommer du att vara ansvarig för att säkerställa en smidig flöde av material genom våra inkommande leveranskedjor. Du kommer att samarbeta nära med externa leverantörer, Ericssons leveransplatser och kontraktsfabriker för att säkerställa kundtillfredsställelse genom att samordna med R&D, Produktionsledning och Inköp.

Tjänsten som Junior Inbound Supply Manager är ett konsultuppdrag via adecco med start omgående och kommer inledningsvis pågå i 6 månader, för rätt kandidat finns det möjlighet till förlängning.

I din roll som Junior Inbound Supply Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Assistera i att säkra kort- och långsiktig tillgänglighet av material i inkommande leveranskedjor.
- Bidra till kontinuerlig utveckling och optimering av resursanvändning.
- Stödja i att upprätthålla optimala lager nivåer genom leveranskedjan.
- Engagera dig med leverantörer för att främja operativa relationer.
- Hjälpa till med hantering av leverantörsincidenter för att upprätthålla obruten leverans.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom supply chain management eller relaterade områden och som har förmågan att arbeta självständigt såväl som i team. Du har goda analytiska färdigheter och utmärkta kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.

Vidare ser vi att du är flexibel och har förmågan att trivas i en snabbt föränderlig miljö. En kandidat med en kandidatexamen inom supply chain management, företagsekonomi eller liknande område är att föredra.

Viktigt för tjänsten är:

Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Starka analytiska färdigheter.
Utmärkta kommunikations- och förhandlingsförmåga.
Flexibilitet och anpassningsförmåga.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ericsson
Ericsson är en världsledande leverantör av kommunikationsteknik och -tjänster med närvaro i över 180 länder. Vi arbetar med att möjliggöra framsteg inom kommunikationsteknik för att göra det möjligt för människor, företag och samhällen att skapa, interagera och uppnå mer än någonsin tidigare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via jesper.jenefjard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Junior Inbound Supply Manager, Supply Chain Management, Ericsson, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.