Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Innesäljare till Brandsäkra

Ansök nu

Vill du göra skillnad, har höga mål och vill utvecklas inom försäljning? Då ska du söka till tjänsten som Innesäljare till Brandsäkra!

Om tjänsten
Som innesäljare hos Brandsäkra kommer du att ha en nyckelroll i verksamheten. Du hjälper kunder med att förstå kraven gällande brandskydd och äger hela säljprocessen från första kontakt till avtalsskrivning. Du har ansvar över att bearbeta nya kunder, upprätthålla befintliga kundrelationer och kommer att arbeta mot en egen budget med hjälp av moderna säljverktyg. Du kommer erbjudas ett introduktionsprogram så att du har alla förutsättningar för att lyckas i ditt arbete samt löpande coaching för fortsatt utveckling.

Du kommer att erbjuda ett tjänsteutbud som är en modern lösning för att förebygga brand och kommer att arbeta via telefon, platsbesök och digitala möten för att vägleda kunden fram till en lösning.

I din roll som Innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta;
- Bearbetning av nya kundet och upprätthållande av befintliga kundrelationer
- Erbjuda Brandsäkras tjänsteutbud till bostadsrättsföreningar i Sverige
- Arbete mot egen budget
- Hjälpa kunden förstå kraven gällande brandskydd

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start. Du kommer att få en gedigen internutbildning inom brandskydd och företagets säljprocesser för att kunna komma igång snabbt och göra skillnad. Kontoret är beläget i Danderyd.

Om dig
Vi söker dig som känner ett starkt engagemang för, och en vilja att utvecklas inom försäljning. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom försäljning, men det är viktigare att du har rätt mindset och driv.

Du är energisk, målinriktad och har lätt för att skapa goda relationer med kunder. Du är van vid att arbeta självständigt, har en god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Om Brandsäkra
Brandsäkra arbetar med att förebygga brand och deras vision är att ingen skall omkomma i en fastighetsbrand. Brandsäkra är en helhetsleverantör och för utbildningar inom brandskydd, utför besiktningar samt installerar och underhåller brandskydd.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Deni Ilic via Deni.Ilic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare