Hoppa till innehåll

Innesäljare / Ordermottagare

Innesäljare / Ordermottagare

Jobbar du idag inom profilreklambranschen och vill tillhöra ett företag med fart och fläkt där du har möjligheten till att utvecklas och växa?

Vi erbjuder

Vi är en produktionsbyrå med eget tryckeri där vi erbjuder ett stort sortiment av starka varumärken inom profilkläder och profilprodukter. Här kommer du att arbeta med härliga kollegor som representerar högkvalitativ service och snabba leveranser vilket gör oss till det självklara valet för företag som vill synas på ett professionellt sätt. Vi är 15 st medarbetare, stationerade i Stockholm (Västberga) med både kontor, produktion och ett stort härligt showroom.

Din roll

Hos oss får du en viktig och central roll och blir lite av spindeln i nätet med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder, där du hanterar frågor och beställningar för att sedan guida dem i vad som är möjligt att göra med önskat motiv och material.

I din roll kommer du även att arbeta med:
* Tar fram offerter och följer upp med kund
* Registrerar all information som är nödvändigt för kunden samt produktionen
* Inköp och kvalitetskontroll av produkter
* Bokar frakt och har kontroll över leveranstider

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, gärna i en liknande roll och nu är sugen på att komma till ett starkt bolag med premiumprodukter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser en social och serviceinriktad person som gillar att ha många bollar i luften. Har du erfarenhet att jobba i Illustrator är detta starkt meriterande men inget krav. Vi ser även till egenskaper såsom:

* Du har förmågan att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer
* Du är lösningsorienterad, kreativ och tar gärna egna initiativ.
* Du arbetar strukturerat, är stresstålig och gillar att ha ordning och reda
* Du arbetar både självständigt samtidigt är du en teamplayer
* Du hanterar både svenska och engelska väl i tal och skrift

Kontaktuppgifter

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anette Bergman på mobil 0702-96 96 91

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Företaget

Swagg Screen &Textil AB är ett etablerat produktionsbolag specialiserat på tryck av profilkläder och profilprodukter. Sedan 1984 har vi levererat högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för att stärka företagsidentitet och marknadsföring.

Med vår erfarenhet och expertis hjälper vi dig att skapa unika och attraktiva produkter som sticker ut i mängden. Välkommen till Swagg-din partner för framgångsrik profilering!
www.swagg.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (1 dag kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Umeå
Industri & Anläggning
Företagslogga
Piteå
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga