Handläggare till statlig myndighet för framtida uppdrag

Handläggare till statlig myndighet för framtida uppdrag

Är du en positiv person med en känsla för service och administration? Trivs du bäst i en miljö där din strukturerade och lösningsorienterade förmåga kommer till rätta? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi på Adecco söker en erfaren handläggare till framtida konsultuppdrag. Konsultrollen ger dig möjlighet till goda meriter från olika konkurrenskraftiga organisationer. Samtidigt fortsätter du att utvecklas inom ditt kompetensområde.

Om tjänsten
Som Handläggare kommer ditt ansvarsområde kommer innebära att stötta chefer och/eller hela avdelningar i det dagliga arbetet. Beroende på vilket företag tjänsten gäller så kan arbetsuppgifterna variera från att hantera kalendrar och möten till att göra inköp och ekonomisk uppföljning.

I din roll som handläggare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Att stötta verksamheten i dagliga administrativa funktioner
  • Ekonomisk uppföljning
  • Hantering av möten och kalendrar
  • Kund- och registerhantering
Olika typer av arbetsuppgifter kan förekomma beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Din kompetens avgör också vad som blir tyngdpunkten i dina arbetsuppgifter.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som handläggare, gärna inom statlig myndighet och trivs med att arbeta strukturerat. Som person är du noggrann, positiv och har en god kommunikativ förmåga. Vidare ser vi att du är en van dataanvändare med erfarenheter av olika administrativa system.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av en roll som handläggare
  • Erfarenhet inom statlig myndighet
  • God datorvana och erfarenhet av administrativa datorsystem
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jesper Jenefjärd via jesper.jenefjard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Handläggare, administratör, Administration, Stockholm, Upplands Väsby, Södertälje, Adecco, Organisatör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.