Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Global Training Administrator till MSAB

Ansök nu

Om tjänsten
Som Global Training Administrator kommer du att vara hjärtat av avdelningen för utbildning. Detta är en oerhört viktig del av vår utbildningsverksamhet, och rollen passar dig som har utmärkta organisatoriska färdigheter, uppmärksamhet på detaljer, är motståndskraftig och trivs med att arbeta under press.

I ditt dagliga arbete kommer du att hantera de dagliga logistikbehoven och se till att rätt professionell personal med rätt utrustning är på rätt plats vid rätt tidpunkt för att hålla våra kunder nöjda. Du förväntas hantera utbildningskalendern, tilldela resurser och se till att verksamheten fungerar smidigt. Du kommer att rapportera till Global Training Manager.

Arbetsuppgifter;
- Tillhandahålla dagligt operativt logistiskt stöd och assistans till tekniska utbildare
- Hantera utbildningsutrustning och logistik för att säkerställa framgångsrik utbildningsleverans
- Se till att utbildningsmaterial är uppdaterat och klart för tryckning och kunder
- Följa upp efter utbildningar genom att samla in feedback och utfärda certifikat
- Underhålla och uppdatera utbildningstillfällen och platser i ett CRM-system
- Hitta och boka lämpliga platser och lokaler för utbildningskurser
- Administrera ett Learning Management System (LMS) för OnDemand-utbildning

Tjänsten som Global Training Administrator är ett konsultuppdrag via Adecco med omedelbar start och sträcker sig inledningsvis i 4 månader med goda möjligheter till förläggning. Kontoret är beläget i Hornstull.

Om dig
Du är en stjärna på administration. Du kan se helheten och vet att detaljerna måste vara på plats för att leverera utbildning av hög kvalitet. Utmärkta kommunikations- och presentationsfärdigheter på svenska och engelska krävs, eftersom du kommer att arbeta med våra anställda och kunder över hela världen. Du kan arbeta under press och är van att leverera i tid. Du är väl förtrogen med Microsoft Office och har teknisk kompetens. Du har förmågan att anpassa dig i en ständigt föränderlig och utmanande miljö.

Önskvärda kompetenser;
- Tidigare erfarenhet av att hantera flera förfrågningar och planera logistik
- Språkkunskaper utöver svenska och engelska är en fördel
- Förmåga att hantera flera uppgifter i en snabb arbetsmiljö
- Starka kommunikationsfärdigheter
- Mer än 4 års erfarenhet från en koordinatorroll, företrädesvis inom en teknisk miljö

Om MSAB
MSAB:s vision är att ge varje utredning digitala forensiska lösningar - för en säkrare värld. En kärnvärdering är att driva ett etiskt företag med fokus på innovation och resultat. MSAB är världsledande inom digital forensisk teknologi för undersökning och analys av mobila enheter.

Kontaktuppgifter
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Deni Ilic via Deni.Ilic@Adecco.se
Har du frågor angående registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare