Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Uber

Ansök nu

Om tjänsten
Som kundsupport kommer du att arbeta för Uber rides teamet med varierande arbetsuppgifter och driva ett flertal parallella aktiviteter. I din roll kommer du huvudsakligen att arbeta som support mot den finska marknaden med kontakt mot kunder och partners. Arbetsuppgifterna inkluderar bl.a. ansvar för intern och extern kommunikation, support mot kunder och ansvar över ett mindre kundserviceteam. Du kommer huvudsakligen att arbeta via mail men utgående kontakt via telefon och chattar förekommer.

Du kommer inledningsvis att uteslutande arbeta på Ubers kontor i Stockholm. Efter de inledande tre månaderna har du möjligheten till distansarbete ett par dagar i veckan.

I din roll som kundsupport kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Support mot Ubers kunder på den finska marknaden
- Intern och extern kommunikation

Tjänsten som kundsupport är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start och gäller i 6 månader med möjligheter till förlängning. Arbetstiderna är förlagda 8:00-17:00 och arbete på helger förekommer.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundsupport. Vi söker dig med gymnasieutbildning och som har mycket goda kunskaper i norska och svenska, likväl tal som i skrift. Viktigt för tjänsten är att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll och att du har god datorsystemvana.

Vidare ser vi att du är en framåt och initiativtagande person som gärna vågar ta sig an nya uppgifter och driva egna projekt. Du har en utpräglad förmåga att hantera många frågeställningar parallellt, är flexibel och har hög integritet. Detta förutsätter att du har en god social förmåga och trivs med ett stort kontaktnät.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet inom kundtjänst/kundsupport eller likvärdigt
- Gymnasieutbildning
- Flytande i finska samt svenska och engelska, såväl i tal som skrift
- Systemvana
- Tar initiativ, är en problemlösare och kommunikativ

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Fanny Sandegren, fanny.sandegren@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare