Ekonomiassistent Sollentuna

Ekonomiassistent Sollentuna

Vill du ha en viktig roll i ett företag som är i stark tillväxt? Tycker du om att planera och strukturera och samtidigt ha varierande arbetsuppgifter? Ta chansen och sök denna spännande tjänst som Ekonomi/Administrationsassistent till Priwiba där du kommer ha stora möjligheter att utvecklas. Anställning direkt hos Priwiba med placering på deras kontor i Sollentuna.

Om uppdraget

Priwiba AB söker dig som har goda kunskaper i löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även ha ansvar för stor del av företagets administrativa funktioner såsom nyckelhantering, inköp av kontorsmaterial osv.
Vi letar efter dig som är strukturerad, noggrann och initiativtagande. Du är lösningsorienterad och inte rädd för att ta egna beslut för att lösa uppgiften självständigt på ett bra sätt. Meriterande är om du har arbetat i Fortnox och Bygglet.
I denna roll har du stora möjlighet att utvecklas och företaget erbjuder utbildningar för den som vill växa i tjänsten. Priwiba sitter i fina lokaler i Sollentuna.

Heltid, Tillsvidare, Sollentuna

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Registrering av utbetalningar av leverantörsfakturor
* Avstämning av konton
* Löpande bokföring
* Ansvar för stor del av företagets administrativa funktioner såsom nyckelhantering, inköp av kontorsmaterial
* Ha översikt om olika projekt och fördela dessa till projektledarna
* Lägga upp kunder, skapa projekt
* Betalningspåminnelser

Om dig

Viktigt för tjänsten är:

* Eftergymnasial ekonomisk utbildning (YH alternativt från högskola/universitet)
* Några års erfarenhet som Ekonomiassistent
* Strukturerad och välorganiserad i sitt arbete
* Meriterande med kunskaper i enklare bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra
* Flytande svenska i både tal och skrift
* Bra kunskaper i Excel
* Meriterande med kunskap i Fortnox och/eller Bygglet
* Självgående, prestigelös och lösningsorienterad
* Stresstålig och har en bra prioriteringsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Om Priwiba

Priwiba AB bedriver verksamhet inom byggbranschen med inriktning mot främst renoveringsarbeten i samarbete med försäkringsbolag och fastighetsbolag. Spetskompetensen är inom kalkyl och projektledning av byggrelaterade projekt mot försäkringsbolag. Under genomförandet av projekt har Priwiba AB kapacitet och kompetens att ta en projektledarroll från start till mål.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Lina Sävström via Adecco 073-684 70 58 eller lina.savstrom@adecco.se (tar ej emot ansökningar via mail)
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!


Sökord
Priwiba, redovisningsekonom, ekonomiassistent, redovisning, Fortnox, Bygglet, Excel, bokföring, Stockholm, Sollentuna, Adecco

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!