Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomiassistent på deltid till nordiskt elbolag

Ansök nu

Söker du deltidsjobb inom ekonomi? Har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent, ekonomiadministratör eller redovisningsassistent? Är du intresserad av förnybar energi? Vi på Adecco söker nu en ekonomiassistent för arbete på 60% till ett nordiskt elbolag!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent assisterar du ekonomiavdelningen i det dagliga ekonomiarbetet. Du ansvarar för löpande administration såsom kundreskontra, leverantörsreskontra och kvittoredovisning och har löpande kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare. I din roll som ekonomiassistent kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

* Registrering och kontering av leverantörsfakturor inom koncernen (Sverige och Finland)
* Betalningsförslag och återrapportering av leverantörsbetalningar
* Hantera förfrågningar både från leverantörer, övriga externa parter och kollegor
* Månadsbokslut inklusive avstämningar
* Övriga uppgifter på ekonomiavdelningen

Uppdraget är ett konsultuppdrag via Adecco med start omgående. Uppdragets omfattning är på 60% enligt överenskommelse med vår kund. Arbetet sker på plats i vår kunds lokaler i Stockholm och det finns viss möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse med vår kund.

Om dig
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som ekonomiassistent och har erfarenhet av arbete i Visma. Du är van vid att arbeta i Excel och har generellt god datorvana. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och självgående, samt har en god struktur i ditt sätt att planera och utföra ditt arbete. Du är även serviceinriktad och tar dig an dina arbetsuppgifter med en positiv inställning och förstår betydelsen av teamarbete. Vi värdesätter att du är prestigelös och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Viktigt för tjänsten är:

* Tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent
* Erfarenhet av och goda kunskaper i Visma
* Att du är noggrann, har gott siffersinne, arbetar självständigt och är ansvarstagande
* Att du talar och skriver svenska och engelska flytande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Emma Berglund via Emma.Berglund@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Studentjobb | Student | Ekonomiassistent | Financial Assistant | Ekonomiadministratör | Redovisningsassistent | Elbolag | Förnyelsebar energi | Stockholm | Adecco | Ekonom | Ekonomistudent

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare