Cykel Tekniker till Inurba Mobility i Västberga

Cykel Tekniker till Inurba Mobility i Västberga

Som en del av vår kunds team av tekniker kommer ditt arbete vara att säkerställa att cykelsystemet är i god ordning och tillgängligt för användarna. Detta innebär främst byte av batterier som laddas i vårt lager, förflyttning av cyklar från fulla till tomma stationer, samt hämtning och lämning av trasiga eller ny reparerade cyklar. Du säkerställer att det är ordning och reda på stationerna och kan utföra enklare reparationer på plats.

Du utgår från kundens nybyggda lokal i Västberga där det finns bra kommunikationer, men din arbetsplats kommer framförallt vara inom hela Stockholms kommun i någon av våra nya elbilar med släpvagn. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kl 09-18 och 21-06 mån-fred samt helger..

I din roll som cykel Tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Enklare underhåll av el-cyklar
  • Flytt av el-cyklar mellan olika stationer med hjälp av bil med släp.
Du rapporterar till Service manager som är chef för hela verksamheten i Stockholm.

Om dig
  • Du har ett stort tekniskt intresse, är händig och tycker om att handgripligen jobba med underhåll och reparationer.
  • Du är driven, självgående och du kan hålla ett högt tempo.
  • Du har goda Svenska eller Engelska kunskaper i tal och skrift.
  • Du bör också ha god fysik då tunga lyft kan förekomma.
  • Krav är att du har B- körkort (manuell), det är meriterande om du har vana att köra bil med släp.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av cykelreparationer eller mikromobilitetstjänster tidigare men inget krav.
Inurba Mobility är ett ungt och snabbväxande bolag som driver offentliga hyrcykelsystem på uppdrag av lokala transportmyndigheter, städer och kommuner. De finns idag i Finland, Frankrike och Peru med totalt över 30 000 cyklar. Från 2022 utökar kunden ytterligare med över 5000 el-cyklar till Stockholm efter att ha vunnit Stockholm stads upphandling.
Inurba Mobility ägs av Moventia som är ett 100 år gammalt spanskt familjeföretag verksamma inom kollektivtrafik och persontransporter, samt det spanska private equity-fondbolaget SHERPA Capital.

Är du teknikintresserad och vill ha ett spännande arbete med el-cyklar? Då är tjänsten som el-cykel tekniker på Inurba Mobility något för dig!

Om ansökan

Inurba Mobility har i denna process valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därför av Adecco.
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju/personlig intervju online.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Haymanot Yigremachew via Adecco Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 010 - 173 73 00.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Cykeltekniker, byte av batteri, körkort, Västberga, Inurba Mobility, El-cykel, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!