Cykel mekaniker till Inurba Mobility i Västberga

Cykel mekaniker till Inurba Mobility i Västberga

Nu söker vi mekaniker till vår kund Inurba Mobility. Du kommer att arbeta med avhjälpande reparationer samt förebyggande underhåll på hela flottan. Verksamheten är helt nyetablerad i Stockholm och du kommer att ha inflytande i utformningen av arbetssätt och processer tillsammans med dina kollegor, du kan komma framöver även få handleda säsongsanställda mekaniker - därför är dina tidigare erfarenheter av cykelreparationer viktiga.

Arbetsplatsen är belägen i kundens nybyggda lokal i Västberga med bra kommunikationsmöjligheter.
Tjänsten är en heltid och arbetstiden är dagtid Måndag till Fredag 8-17 alternativt 17-01 med start i april; det kan förekomma helgarbete om det intresserar dig.

I din roll som cykel mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Reparationer och underhåll av el-cyklar
Du rapporterar till Service manager som är chef för hela verksamheten i Stockholm.

Om dig
  • Du har ett stort tekniskt intresse, är händig och tycker om att handgripligen jobba med underhåll och reparationer.
  • Du är driven, självgående och har en hög kvalitetsmedvetenhet samtidigt som du kan hålla ett högt tempo.
  • Du har goda kunskaper i Svenska eller Engelska, i tal och skrift.
  • Du är strukturerad, ansvarstagande och är i god fysisk form då tunga lyft kan förekomma.
  • Krav att du har erfarenhet av cykelreparationer eller mikromobilitetstjänster tidigare och har B- körkort.
Är du redo för en utmaning? Har du arbetat med service och underhåll av cyklar/el-scooter? Då är tjänsten som el-cykel mekaniker på Inurba Mobility något för dig!

Inurba Mobility är ett ungt och snabbväxande bolag som driver offentliga hyrcykelsystem på uppdrag av lokala transportmyndigheter, städer och kommuner. De finns idag i Finland, Frankrike och Peru med totalt över 30 000 cyklar. Från 2022 utökar kunden ytterligare med över 5000 el-cyklar till Stockholm efter att ha vunnit Stockholm stads upphandling. Inurba Mobility ägs av Moventia som är ett 100 år gammalt spanskt familjeföretag verksamma inom kollektivtrafik och persontransporter, samt det spanska private equity-fondbolaget SHERPA Capital.

Om ansökan

Inurba Mobility har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därför av Adecco.
Tjänsten ska tillsättas i mars och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju/personlig intervju online.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Haymanot Yigremachew via Adecco Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 010 - 173 73 00.

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Västberga, Inurba Mobility, El-cykel, Motorcykel, El-scooter, Mekaniker, Adecco, Rekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.