Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Customer Service Coordinator till Inurba Mobility

Om tjänsten
Inurba Mobility söker nu efter en Customer Service Coordinator till Sthlm Stad Cyklar. I den här rollen kommer du att ta hand om kundsupportärenden samt fördjupa dig i specifika områden, såsom långa resor eller felaktigt parkerade cyklar. Är du serviceinriktad med ett tekniskt intresse och letar efter ett spännande uppdrag inom kundservice? Tveka inte att skicka in din ansökan!

I din roll som Customer Service Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Vara länken mellan kundsupport och verksamheten
- Få möjlighet att utveckla nya processer och ta hand om knepiga ärenden
- Stötta agenter i hanteringen av förändrade produkt- och systemfunktioner

Tjänsten som Customer Service Coordinator är ett konsultuppdrag med start i mars, uppdraget är tillsvidare. Arbetsplatsen är belägen i kundens nybyggda lokal i Västberga med bra kommunikationsmöjligheter.

Om dig
Vi söker dig som är prestigelös, flexibel och har en hög personlighet. Du behöver inte ha erfarenhet av att jobba med cyklar eller kundtjänst sedan tidigare men det är meriterande. Utöver det är det viktigt att du är tekniskt kunnig och har en förmåga att lösa problem.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du är serviceinriktad och kommunikativ
- Att du har ett tekniskt intresse och är problemlösningsorienterad
- Att du talar flytande svenska och engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Inurba Mobility har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därför av Adecco.
Tjänsten ska tillsättas i mars och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju/personlig intervju online.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Nyström via maja.nystrom@adecco.se alternativt Adecco´s växel 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Customer Service Coordinator, Stockholm, Cyklar, Bike, Customer Service, Kundtjänst, Kundsupport, Support, Service, Customer, Adecco

Mer info
Sista ansökningsdag
27 apr. 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare