Byggnadsingenjör

Byggnadsingenjör

Är du Indus nya byggnadsingenjör?
Har du intresse av att arbeta och utvecklas tillsammans med ett växande bolag inom en hållbar och cirkulär bransch?
Då har vi jobbet till Dig!

Indus Sverige AB - Framtidens lokaler
Vi erbjuder våra kunder flyttbara lokaler bestående av moduler, för kontor, skola och förskola. Vi hjälper till med allt från bygglovshantering och byggnation till löpande underhåll och service.

Vi erbjuder
En spännande och utvecklande tjänst i ett tryggt och växande företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att inneha en viktig roll i organisationen tillsammans med övriga i projekteringsgruppen. Indus värdesätter sin personal och kompetensutveckling sker löpande.

Din roll
Din placering är på vårt kontor i Upplands Bro där dina arbetsuppgifter innehåller stor variation eftersom du är delaktig genom hela processen från uthyrning till hemtagning av våra moduler. Du arbetar tillsammans med Indus säljare med att utforma de bästa lösningarna för våra kunder utifrån deras behov och Indus modulkoncept. Du ansvarar med din kreativitet och tekniska förståelse, för att ta fram ritningar och kalkylunderlag. Vid projektuppstart ansvarar du för framtagandet av bygglovshandlingar, energibalansberäkningar, klimatdeklarationer, arbetsritningar samt materialberedning och till sist relationshandlingar. Du kommer att samarbeta med våra projektledare, montageledare och inköpare. Trivs du med att vara kreativ och delaktig i en cirkulär och hållbar bransch är detta rollen för dig!


Din profil
För att lyckas i tjänsten är en teknisk utbildning som byggnadsingenjör eller motsvarande nödvändigt. Vi ser även att du har god arbetslivserfarenhet inom byggbranschen gärna med inriktning på projektering där det är meriterande om du har kunskap inom VS, ventilation, el eller mark. Vidare ser vi gärna att du har kunskap om byggprocessens olika steg inkl. PBL och BBR, samt erfarenhet av projektering i Autocad och/eller Revit.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser även till följande:

* Du är en positiv person som både är ansvarstagande och ser utmaningar som möjligheter
* Du är noggrann, flexibel och ödmjuk med god samarbetsförmåga
* Du är driven, nyfiken, lösningsorienterad och
bekväm i och inspireras av att arbeta med många olika frågor inom byggbranschen

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Ulrika Thelin mail: ulrika.thelin@adecco.se
mobil 073 684 7824

Urval kommer att ske löpande

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport : info@adecco.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Företaget
Indus Sverige AB:s resa har pågått sedan 1974, det har varit fantastiskt - men vi tittar mer framåt än bakåt. Framtiden, ett stort ord som vi gärna kopplar ihop med vår affärsidé och våra produkter. Vi ser oss själva givna som en av de ledande aktörerna inom uthyrning av hållbara lokaler. Idag finns vi etablerade på tre orter i Sverige, Upplands Bro, Osby och Kungälv där vi har vårt huvudkontor. Indus verkar både inom den privata och offentliga sektorn, där vi erbjuder uthyrning av modulbyggnader för kontor, skola och förskola. Efter hyrestiden slut ses lokalerna över för att sedan kunna ställas hos nästa kund - kan det bli mer cirkulärt än så? Vi erbjuder även våra kunder, markjobb, underhåll och service samt hållbara lösningar så som solceller och värmepumpar för att reducera energiförbrukningen.
Vår affärsidé
"Med fokus på hållbarhet och miljö, erbjuda offentlig förvaltning och privata företag framtidens lokaler i form av hyrmoduler med attraktiva tillval.

https://www.indus.se/

Byggnadsingenjör, Ingenjör, Hållbarhet, projekt, indus, moduler, projektör, kreativitet, utveckling, byggprojekt, revit, autocad, lokaler, cirkulär, delaktighet, energi, högskoleingenjör, byggingenjör, gymnasieingenjör, adecco

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!