Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Bemmaningsassistent sökes

Ansök nu

Vi söker nu en erfaren schemaläggare till ett spännande uppdrag i Stockholm. Som schemaläggare kommer du att ha en viktig roll i att samordna och planera hemtjänstinsatser för våra kunder. Vi använder systemet AIAI för att se hur varje brukare kan gå in osv.

Som schemaläggare kommer du att ha ansvar för att lägga upp scheman för vår personal och se till att arbetstidslagen följs. Det är viktigt att du har god kunskap inom arbetstidslagen för att vara aktuell för denna tjänst. Eftersom du kommer att ha kontakt med våra kunder och personal är det viktigt att du är kommunikativ och har god svenska i både tal och skrift.

Om tjänsten:

- Samordning och planering av hemtjänstinsatser
- Schemaläggning för vår personal
- Uppföljning och rapportering av arbetstidslagen

- Tjänsten som schemaläggare är ett konsulktuppdrag på 75% i 3 månader, via Adecco, med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är hybrid och placeringen är i Älvsjö. Vi är öppna för distansarbete.

Om dig:
För att vara aktuell för denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av schemaläggning. Du har goda kunskaper om arbetstidslagen samt erfarenhet av att använda AIAI och Medvind.

Som person är du kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du är en lagspelare som gillar att hjälpa andra. Vidare är du noggrann och har god planeringsförmåga. Vi ser också att du har god svenska i både tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:

Tidigare erfarenhet av schemaläggning.
Goda kunskaper i bemanning och arbetstidslagen.
Erfarenhet av att använda AIAI och Medvind.
God kommunikationsförmåga.
God samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder.

Om oss:
Vi är ett företag som arbetar med att samordna och planera hemtjänstinsatser för våra kunder. Vi arbetar med ett system som heter AIAI för att se hur varje brukare kan gå in osv. Vi får uppdrag från FK och SOC och det är viktigt att vi kan kommunicera på ett bra sätt med våra kunder och personal.

Kontakt
Har du frågor gällande registrering vänligen kontakta info@adeco.se
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare via jesper.jenefjard@adecco.se

Sökord
Adecco, Stockholm, Schemaläggning, AIAI, Medvind, hemtjänst

Mer info
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
01 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare