Administratör till Preem

Administratör till Preem

Som Administrativ till Preems inköpssektion kommer du att arbeta som ett administrativt stöd med särskilt fokus på leverantörsregistrering och kontakter med leverantörer. Du kommer att vara en del av Inköpsavdelningen Procurement Support Functions & Development som i dagsläget består av 9 st personer placerade i Stockholm och Göteborg samt 1 chef. Avdelningen har idag bra sammanhållning där vi alltid försöker hjälpa varandra och värdesätter att ha roligt tillsammans på jobbet. Utöver inköpsavdelningarna ingår även 2 förråd (Göteborg och Lysekil) i sektionen.

I din roll som Administratör till Preems inköpssektion kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:

- Att via telefon och mejl guida Preems leverantörer hur de registrerar sig i Preems inköpsportal.
- Kvalitetskontrollera registrerade leverantörsuppgifter och föra över dessa till andra affärssystem (M3, Maximo).
- Säkerställa, uppdatera och underhålla masterdata (grunddata) för leverantör i våra affärssystem.
- Utföra administrativa uppdateringar i Preems inköpssystem.
- Hantera andra inkommande samtal och e-post från leverantörer och interna kontakter på Preem.
- Avlasta avdelningens konsultavropare med enklare administration i avropssystemet KeySourcing Tool.

Tjänsten som Administrativ konsult till Preems inköpssektion är ett konsultuppdrag med start omgående och slutdatum 2023-12-31. Du kommer att arbeta heltid vardagar mellan ca kl 8-17 på Preems kontor i Stockholm. Viss hybridarbete kan förekomma.

Om dig
Vi söker dig med gymnasieutbildning eller annan kompetens/erfarenhet som uppväger gymnasiekompetens, tidigare arbetslivserfarenhet (1-3 år) och erfarenhet av administrativt arbete (1-3 år). Du har goda kunskaper i Excel och MS Office och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är van att arbeta med många parallella informationsflöden och har gärna intresse av förekommande arbetsuppgifter på en inköpsavdelning samt erfarenhet från arbete i M3.

Som person är du strukturerad, noggrann samt har "öga för detaljer". Du är en god kommunikatör, agerar proaktivt och självgående samt har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och processer. Vidare är du van att ta egna initiativ.

Varmt välkommen med din ansökan

Kontaktuppgifter
Har du frågor gällande registrering vänligen kontakta info@adecco.se
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare via jesper.jenefjard@adecco.se

Sökord

Administratör, Stockholm, Preem, data, leverantör, inköpssektion, MS Office, Adecco

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.