Adeccos kund Swedavia söker Teknisk förvaltare!

Adeccos kund Swedavia söker Teknisk förvaltare!

Adeccos kund Swedavia söker nu dig som vill jobba strategiskt och taktiskt för att säkerställa och följa upp uppsatta mål. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda din kunskap och erfarenhet till att framtidssäkra Swedavias flygplats. Har du ett utpräglat sinne för service och ett professionellt bemötande, är du duktig på att samarbeta både internt och externt, tar du eget ansvar och egna initiativ? Då ska du läsa vidare!

Om kunden
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Om uppdraget
Uppdraget omfattar att förstärka markenhetens organisation för planering och genomförande av underhållet av markanläggningarna på Arlanda. Du kommer jobba tillsammans med enhetens förvaltare i avhjälpande av akut underhåll samt planering och genomförande av förebyggande underhållsåtgärder. Enheten är också kravställare vi mark- och anläggningsarbeten vid om- och nybyggnationer inom Arlanda, och du förväntas representera enheten i kontakt med externa och interna byggherrar i planering och genomförande.

Uppdraget omfattar en beräknad omfattning på ca 60 % av en heltidstjänst, dvs ca tre dagar i veckan på plats på Arlanda, omfattningen kan ökas under våren. Du får en anställning via oss på Adecco. Tillträde sker 2023-02-15- 2023-03-15 och förväntas pågå fram till 2023-09-30.

Om dig
  • Flerårig erfarenhet (minst 5 år) av mark och beläggningsentreprenader. Erfarenhet av drift och underhållsfrågor gällande gator och markanläggningar.
  • Dokumenterad fackkunskap inom markbeläggningar, både inom asfalt och betong.
  • Erfarenhet av kalkylarbete för entreprenadarbeten för kostnadsbedömningar av åtgärder.
  • Högskoleingenjör inom mark och anläggning eller har annan verksamhetskunskap inom området som kan bedömas likvärdigt.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: aziza.mehho@adecco.se via Adecco 010-555 49 39.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknisk förvaltare, teknik, förvaltning, entreprenadarbete, Sigtuna, Swedavia, Arlanda, Uppsala, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.