Hoppa till innehåll
Addedo logotyp

Applikationskonsult Koncernredovisning till Addedo

Har du arbetat några år med koncernredovisning och vill ta nästa steg i din karriär?

Trivs du med att arbeta med konsolideringssystem och har du ett generellt systemintresse?

Trivs du med ett varierat arbete där dagarna kan se väldigt olika ut?

Vill du utvecklas och bli inspirerad av kompetenta kollegor?

Då kan rollen som applikationskonsult inom koncernredovisning vara rätt för dig!

Christina Peterson, Consultant Manager: "På Addedo blir du en del av ett konsultteam med kompetenta och engagerade kollegor. Här får du möjlighet att utvecklas inom koncernredovisning och konsolideringssystem. Vill du vara med och bli en viktig medarbetare i vårt konsultteam som utvecklar och implementerar koncernrapporteringslösningar för våra kunder så är Addedo platsen för dig".

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren
  • Vi försöker skapa stort engagemang genom att skapa ett klimat som bygger på starkt lagarbete med korta beslutsvägar drivet av spännande utmaningar utan prestige.
  • Ha tydliga mål och leva efter våra värderingar.
  • Göra det möjligt att arbeta flexibelt på det sätt som passar var och en bäst.
  • Erbjuda möjlighet att utvecklas inom koncernredovisning samt olika system för detta.
  • Arbeta med team som fått en rad internationella priser för sitt framgångsrika arbete.
  • Göra det möjligt att växa och utvecklas som individ och professionellt. Vara en del av ett bolag som tar sin roll som arbetsgivare på allvar.
Beskrivning av tjänsten

Som applikationskonsult inom koncernredovisning är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kartlägga och tolka kundens behov och översätta dessa krav på systemlösning
  • Designa och implementera aktuella programvarulösningar hos nya och befintliga kunder
  • Underhålla och vidareutveckla lösningar i konsolideringssystem hos existerande kunder
Du blir en viktig medarbetare i konsultteamet som ansvarar för att utveckla och implementera koncernrapporteringslösningar för Addedos kunder.

Ytterst handlar arbetet om att hjälpa kunder att implementera bra verktyg för att göra sina bokslut och följa upp koncernen säkrare och effektivare. Detta innebär att du stöttar kunden i deras utveckling av koncernredovisning genom systemapplikationer där du är specialist på något av systemen på marknaden, såsom Cognos, Aaro, Ocra, OneStream etc.

Vem är du?

Vi tror att du är utbildad civilekonom med ett antal års erfarenhet av koncernredovisning. Du har även ett generellt intresse för system.

Du har gärna erfarenhet från något av konsolideringssystemen på marknaden.

Vi söker dig som uppskattar mötet med nya människor och trivs med att hjälpa andra i rollen som konsult. Glimten i ögat, prestigelöshet och ett positivt synsätt är något vi delar och uppskattar.

Som person tror vi att du är nyfiken, engagerad och utåtriktad. Du ser dig själv som kundorienterad och kommunikativ. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar Addedo med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, David Andersson, tel nr 072-853 09 96. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson
David Andersson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Addedo grundades 2007 och omsätter ca 150 MSEK. Addedo har ca 250 aktiva kunder och etablerat sig som den ledande partnern när det gäller programvarulösningar för ekonomistyrning, uppföljning och koncernrapportering. Med automatisering och digitalisering lägger Addedo grunden till konkret värdeskapande för kunden.
Addedos konsulter arbetar i nära samarbete med kundens ekonomichefer, Financial Controllers samt koncernredovisningschefer. I vissa fall är även CFOer involverade.
Addedo har 60 anställda varav ca 25 st är konsulter inom koncernredovisning.
Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget och en stor del av de anställda är delägare.

Värderingar är viktiga för Addedo. Det ger oss vår kultur och riktning. Lagarbete, engagemang, kompetens och balans är värderingarna på Addedo. Medarbetarna upplevs som prestigelös, ödmjuk, pålitlig, kombinerat med stark vilja att hjälpa andra. Kulturen präglas av starkt fokus på kunder och medarbetare. Men framför allt på människan.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare