Hoppa till innehåll
Ada Digital logotyp

Konsultuppdrag som Projektledare mot BI, Stockholm

Ansök nu
Är du Konsult - Projektledare inom BI (Business Intelligence) och tillgänglig för nya uppdrag i Stockholm? Läs då vidare och sök!

Vi söker en konsult som är tillgänglig omgående för ett uppdrag hos ett välkänt bolag, där du kommer leda migrationen av ett nytt BI-system. Du kommer jobba nära analyschefen och många tekniskt kunniga personer, där ditt arbete primärt blir att koordinera arbetet framåt för en lyckad migrering.

Vi erbjuder dig

I detta konsultuppdrag får du en konsultativ och ledande roll där du bidrar med din expertis kring metoder och teknologi inom Projektledning och BI-system. Du får en bred och varierande roll med många kontaktytor, där du kommer jobba mot en uppskattad produkt och vara en del av ett innovativt och teknikdrivet team.

Det här gör du hos oss
  • Leder och styr övergången till bolagets nya BI-system.
  • Samarbetar nära med analysavdelningen för en framgångsrik migrering.
  • Initierar förbättringsåtgärder inom projektet för bästa möjliga resultat.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer vara placerad i moderna lokaler mitt i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att jobba hybrid, dvs både på plats från kontoret och hemifrån.

Mer om dig
  • Du har flera års erfarenhet av projektledning. Gärna inom BI/analysområdet.
  • Du besitter grundläggande teknisk kunskap om ett eller flera BI-system
  • Du talar flytande svenska och engelska.
  • Du är kommunikativ, initiativtagande och analytisk. Samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra och jobba mot tydligt uppsatta mål.
Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Mathias Jonsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential och hos oss kan du både söka uppdrag som konsult, underkonsult eller bli direktrekryterad till någon av morgondagens bästa arbetsgivare. Eller få fart på karriären med ett av våra talangprogram. Allt för en givande karriär inom Tech, Data & Analytics, IT Security och Digital Commerce. Varmt välkommen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare