Extrajobb Rekryterare till Ada Digital i Stockholm

Extrajobb Rekryterare till Ada Digital i Stockholm

Ada Digital söker Talent Agents som kan jobba extra hos oss i Stockholm. Som Talent Agent rekryterar du digitala specialister!

På Ada Digital får du rekrytera framtidens digitala specialister och ledare. Som Talent Agent kommer du jobba extra 1-3 dagar per vecka med rekrytering av digital kompetens och är ansvarig för inflödet av våra kandidater. Du är aktiv i våra digitala kandidatkanaler, paketerar våra kunders arbetsgivarerbjudande och säkerställer en fantastisk kandidatupplevelse.

Vi på Ada utmanar oss själva och branschen i att tänka på ett annat sätt för att lyckas möta morgondagens behov av digital kompetens. Är du en person som vågar prova det oprövade? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig vi vill ha med oss!

Vi erbjuder dig
  • Som dotterbolag till TNG kan vi erbjuda fördelen att vara en del av en dynamisk start-up samtidigt som vi är en del av ett större sammanhang.
  • Hos oss får du lära dig agil rekrytering: ett snabbrörligt arbetssätt med fokus på teamwork och kontinuerliga förbättringar.
  • Med digitala verktyg i framkant och ett nära samarbete med vår vassa marknadsavdelning har du goda möjligheter att lyckas i din roll.
  • Möjlighet att delta i innovativa projekt för att möta kompetensbristen och öka jämställdhet och mångfald i IT-branschen.
Det här gör du hos oss

Som Talent Agent är du navet på hela Ada Digital! Du arbetar nära Talent Business Partners och dina arbetsuppgifter omfattar:
  • Gemensamma uppstartsmöten hos våra kunder där du och Talent Business Partner tillsammans ringar in kompetens- och attraktionsprofil för rollen som ska rekryteras.
  • Skriva säljande annonser där du lyfter fram det unika i varje tjänst.
  • Search enligt vår agila rekryteringsprocess. Du använder digitala verktyg och sociala medier för att nå ut till passiva kandidater som inte är aktivt arbetssökande.
  • Stötta våra Talent Business Partners i att hantera ansökningar, testresultat, referenstagningar och bakgrundskontroller.
  • Säkerställa en fantastisk kandidatupplevelse och vara med och ständigt utveckla vårt arbetssätt.
Ditt team och arbetsplats

Du blir en del av ett inkluderande, kreativt och nytänkande team om 18 personer. Vi sitter tillsammans med vårt moderbolag TNG i nyrenoverade lokaler bredvid Mall of Scandinavia och Solna Station (nära pendeltågsstationen). Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och vi har en genomgående positiv energi.

Mer om dig

Vi söker dig som vill utveckla dina kunskaper inom rekrytering och har ett genuint intresse för IT/tech. Vi på Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace - världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att du är digital och vill utvecklas vidare inom rekrytering. Det viktigaste är dock att du, liksom Ada, är orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Vi ser att du är lösningsorienterad och har en positiv grundinställning. Detta är ett extrajobb och vi ser därför att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom exempelvis studier.

Så här får vi kontakt

Vi på Ada Digital strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mathias Jonsson
Telefon 0708 53 52 06
Email Mejla Mathias Jonsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.