Hoppa till innehåll
Access World Technic AB logotyp

Senior bred Controllerroll till Access World Technic AB i Kista

Ansök nu
Vill du jobba i en expansiv organisation med bra sammanhållning och stort engagemang där du får arbeta i en bred och affärsnära roll i säkerhetsbranschen? Då kan rollen som Senior Controller på Access World Technic vara något för dig!

Access World Technic, AWT, är i ett expansivt skede och är nu i behov av att rekrytera en Senior Controller som kommer att spela en viktig roll i bolagets framtida tillväxtresa.

Tjänsten är en nyckelroll på AWT och som Senior Controller har du det övergripande ansvaret för AWT gruppens redovisning och rapportering samt vara drivande i verksamhetsuppföljning och analys. Du ingår i AWT gruppens ledningsgrupp och rapporterar till VD. AWT sitter i fina lokaler i Kista tillsammans med moderbolaget Tcecur.

I rollen kommer du huvudsakligen hantera följande arbetsuppgifter:
  • Övergripande ansvar för att sammanställa och koordinera AWT gruppens redovisning och rapportering
  • Nära bollplank till VD och säkerställa tillförlitlig information till VD och ledningsgrupp
  • Stötta redovisningsfunktionerna i dotterbolagen
  • Övergripande ansvarig för projektredovisning samt uppföljning
  • Noggrant följa lönsamheten i bolagen och ta initiativ till förbättringar
  • Ansvarig av upprättandet av prognos och budget och löpande analys
  • Utveckla och underhålla cash management
Din profil

Vi söker efter dig som är driven och har en god förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv men även ha god förståelse för detaljerna. Du har en relevant akademisk examen och har arbetat i några år i en liknande roll eller kommer från revision.

Du är en positiv, engagerad och prestigelös person som gillar att arbeta affärsnära och kan ta snabba beslut. Du gillar att få saker gjorda och kan arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare har du bra sinne för struktur samt trivs i en dynamisk och utvecklande miljö. Som person gillar du utmaningar och är en duktig problemlösare. Du har ett intresse för att utveckla affären och växa tillsammans med AWT.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar AWT med Mpya Finance. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, 070-842 13 77 alt maria.brisheim@mpya.se Ansök gärna snarast då urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AWT är ett globalt säkerhetsföretag som designar och installerar säkerhetssystemen för världens ledande företag och dess kontor, fabriker och datahallar.

Företaget består idag av ca trettio anställda globalt varav 20 befinner sig i Kista, Stockholm.

Access World Technic arbetar huvudsakligen med tre ben, Access Control, Video Surveillance och Intrusion Detection. AWT har funnits sedan 1993 och har sedan start haft en stark tillväxt. AWT såg direkt ett stort behov för en global aktör inom säkerhetsbranschen och har de senaste åren etablerat sig i Tyskland, Finland och Singapore. Bolaget planerar att fortsätta sin globala tillväxtresa genom att etablera sig i ytterligare länder under de kommande åren.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare