Vi söker Wave Stockholms nya installatör!

Vi söker Wave Stockholms nya installatör!

Är du en händig doer som är nyfiken på något nytt? Har du tidigare erfarenhet som kanske installatör, finsnickare eller är en utnämnd stjärna på att montera hemma och vill få nyttja dina kunskaper? Har du ett öga för färg, form och design med ett sinne för kundkontakt och som gillar att skapa direkt visuell förändring för någon som önskar professionell hjälp? Det kan vara dig vi letar efter! Wave Stockholm söker sin nya installatör till sin verksamhet med allt ifrån måttanpassade motoriserade gardinskenor till ren ateljésömnad - sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Wave Stockholm är det lilla men innovativa företaget vars affärsidé är att leverera kompletta lösningar vad gäller gardin- eller solskyddslösningar till sina kunder. Wave erbjuder allt från ax till limpa med funktionella lösningar, estetiska aspekter, akustikpåverkan, flamskydd och solavskärmning och hjälper kunden med måttagning, sömnad, montage och ljussättning - för dem är det centralt att leverera mervärde till sina kunder.

Wave söker nu en ny installatör som ansvarar för montering av smarta och eleganta gardinuppsättningar och solskydd hemma hos både privatpersoner och offentlig sektor. Som installatör kommer du ingå i ett litet men roligt och entusiastiskt team som utgör hela verksamheten och där alla strävar efter att förmedla nyteknik och design på ett inspirerande och användarvänligt sätt till alla deras viktigaste aktörer - kunderna.

Du erbjuds:
 • En roll i ett prestigelöst och innovativt bolag som är aktiva där kunderna vill ha hjälp - resor utomlands kan förekomma!
 • En del i ett sammansvetsat team som jobbar tillsammans över teknikgränserna
 • En gedingen onboarding, bland annat med utbildning hos leverantör i England
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och består av montering av motoriserade gardiner samt fasta installationer och liknande. I arbetsuppgifterna ingår även service och löpande underhåll av befintliga system. Möjligheten till utveckling inom företaget är stor då områden som systemdesign, upprättande av ritningsunderlag och projektledning ständigt efterfrågas.

Utöver detta kommer du även:
 • Montera produkter på olika variationer av underlag
 • Lägga materialbeställningar baserat på behov
 • Delta på kundmöten
Vi söker dig som

Vi söker dig som har finess och intresse för att bli, eller är, en installatör i världsklass. Har du ett intresse för färg och form med rätt personlighet, attityd och engagemang för att lära dig allt vad det innebär för att erbjuda högkvalitativ service till kunder kan det här vara en tjänst för dig. För att lyckas bra i tjänsten tror vi att det är bra att du:
 • Är teknikkunnig och har viss erfarenhet av att hantera verktyg och material som krävs för montering
 • Lockas av matchning av ljus, ljud och bild med känsla för estetik
 • Är utåtriktad och social då kundbemötande utför en stor del av arbetet
 • Har B-körkort då resor förekommer
 • God kommunikativ och skriftlig förmåga på både svenska och engelska
Meriterande:

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller har arbetat med färg och form tidigare, är detta meriterande för tjänsten. Utveckla gärna det i ditt personliga brev!

För att lyckas bra i tjänsten tror vi att du visar stor pålitlighet och är självgående, men tycker om att arbeta i team tillsammans med andra. Du är ansvarstagande, då Waves kunder förväntar sig perfekt resultat och bra service. Du är även lösningsorienterad då problem kan uppstå som måste lösas på plats.

Vi söker dig som är
 • Initiativtagande
 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad
 • Anpassningsbar
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att välja rätt gardiner eller solskydd till sina fönster kan förändra ett helt rum. Det finns inga givna lösningar som passar överallt utan varje fönster, utifrån deras egna förutsättningar och kräver sin egen lösning. Inget är omöjligt, det gäller bara att hitta de unika egenskaperna. För detta krävs stor kunskap och lång erfarenhet och det har de efter 21 verksamma år i Helsingborg och Stockholm, alltifrån väldigt små ytor till jättehus och offentliga lokaler. Läs mer om Wave Stockholm här!