Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Trainee till Norrenergi!

Publiceringsdatum
25 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

För dig som vill jobba som drifttekniker inom fjärrvärme erbjuder Norrenergi ett nischat traineeprogram. Tänk dig att få lära av erfarna handledare och jobba praktiskt under hela utbildningstiden i en välkomnande och familjär organisation. Visst låter det bra? Som drifttekniker hos Norrenergi har du en mycket viktig roll där du är med och säkerställer en hög leveranskvalitet av både fjärrvärme och fjärrkyla till våra kunder i Solna och Sundbyberg med närområden. Dina insatser är även en viktig del i vårt arbete för en klimatsmart värld.Om tjänsten

Som trainee på Norrenergi lär du dig driftteknikeryrkets alla delar. Du får möjlighet att arbeta på både produktions- och nätavdelningen och utbildar dig där till en fulländad drifttekniker. Under de första 6 månaderna introduceras du och blir upplärd inom de två områdena nät och produktion med målet att du längre fram ska axla en driftteknikerroll i någon av grupperna. Oavsett vilken grupp du slutligen hamnar i så ingår följande i dina arbetsuppgifter: driftarbete, förebyggande underhåll, rondering, förbättringsaktiviteter, felsökning och reparationer.

Produktion: Som tekniker på produktion kommer din uppgift vara att köra både värme- och kylanläggningarna, samt att optimera teknik och miljöprestanda. Du kommer vara delaktig i det dagliga driftarbetet vilket även kan innefatta skiftarbete under vinterhalvåret. Då hjälper du driftmästaren att säkerställa driften av anläggningen.

Nät: Som tekniker på nät har du bland annat hand om inspektioner och planerat underhåll av våra nät av rörledningar för värme och kyla runt om i våra städer. Förutom de generella arbetsuppgifterna inom gruppen, kan du även bli specialist inom något område. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring. Du får också vara med och lära dig hur in- och urkopplingar av fjärrvärme- och fjärrkylaledningar fungerar.

Du erbjuds

 • Förstärkt föräldrapenning
 • Subventionerad lunch
 • Friskvårdsbidrag
 • Friskvårdstimme
 • Massage, cykelbidrag, tillgång till gym med mera

Kika gärna på nedanstående film om rollen som Trainee!

****

Kvalifikationer

Är i början av din karriär. Du har en teknisk grundutbildning från gymnasiet eller en teknisk KY/YH utbildning. Norrenergi kommer att stå för mycket av din utveckling och därför är dina kompetenser och inställning till ditt eget lärande avgörande. När programmet avslutats hoppas vi på ömsesidigt intresse för fortsatt anställning! Körkort B är ett krav för den här tjänsten samt att du är flytande i svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Flexibel
 • Uthållig

Övrigt:

 • Start: Juni
 • Arbetstider: Skiftschema
 • Placering: Kontoret ligger i Solna
 • Före erbjudande om anställning önskas att ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Innan anställning genomförs även ett alkohol- och drogtest.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 mars 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se