Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Tjänstepensionsrådgivare till Handelsbanken i Stockholm!

Publiceringsdatum
23 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du göra skillnad i människors ekonomiska framtid? Handelsbanken söker nu en engagerad och affärsinriktad tjänstepensionsrådgivare som får möjligheten att hjälpa bolagets företagskunder att planera och trygga pensionen. Urval sker löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag!Om tjänsten

Handelsbanken är en av världens säkraste banker och drivs med ett decentraliserat arbetssätt, stark lokal förankring och höga hållbarhetsambitioner. Handelsbanken bygger långsiktiga, djupa kund- och medarbetarrelationer och växer främst genom rekommendationer från nöjda kunder. Tjänstepensionsaffären är ett fokusområde i Handelsbanken och potentialen att bearbeta såväl befintliga som nya företagskunder är mycket stor. Mot detta ändamål söker vi nu en ny företagsrådgivare inom Pension och försäkring i norra Stockholm som brinner för att jobba med högkvalitativ rådgivning inom tjänstepensionsaffären.

Du erbjuds:

 • Gedigen utbildning inom Pension & Försäkring där teori med praktik varvas för att få en så bra introduktion som möjligt i såväl Handelsbanken som tjänstepensionsaffären.
 • Goda möjligheter att långsiktigt utvecklas inom Handelsbanken.

Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Med en stark värdegrund som bygger på tilltro och respekt för individen genomsyras hela företagskulturen. I Handelsbanken får du ett stort eget ansvar och stora befogenheter att fatta egna beslut, samtidigt som verksamheten bygger på samarbete och att man stöttar varandra.Arbetsuppgifter
 • Som företagsrådgivare kommer du ansvara för att driva tjänstepensionsaffären inom ditt geografiska område, tillsammans med bankkontoren i det området. Arbetet kommer innefatta såväl bearbetning av nya kunder som att bibehålla och utveckla affären med befintliga kunder. I rollen kommer du exempelvis ansvara för att:
 • Strukturerat driva affären utifrån gemensamt uppsatta mål och involvera de specialistenheter som finns för att tillgodose kundens behov.
 • Ta initiativ för att driva olika kundaktiviteter och kundträffar på kontoren med tydlig uppföljning.
 • Uppvisa god kvalitet i rådgivningsdokumentation utifrån gällande interna och externa regelverk.


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet inom ekonomi, yrkesutbildning inom bank eller annan motsvarande yrkeserfarenhet.
 • Innehar Swedsec-licens
 • Har minst 3 års erfarenhet från arbete på bank
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av att arbeta med rådgivning mot företag

Som person är du:

 • Affärsorienterad och gillar att sätta kunden i centrum.
 • Noggrann och tycker om ordning och reda.
 • Lyhörd, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Övrig information

 • Anställningens start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placeringsort: Norra Stockholm
 • Arbetstider: Kontorstider
 • För denna tjänst kommer det krävas att en bakgrundskontroll utförs.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 jan. 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Örebro stad
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga