Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Testingenjör för uppdrag inom fordons- & försvarsindustrin

Ansök nu

Har du några års erfarenhet inom test och är redo för nya utmaningar? Har du dessutom ett intresse för fordonsindustrin kan detta vara rätt uppdrag för dig! Sylog är ett konsultbolag med branscherfarna problemlösare inom både systemutveckling, testning och ledning och vi söker nu testingenjörer som kommer att jobba på uppdrag hos en av deras kunder inom fordonsbranschen. Värderar du en arbetsplats som ger dig mycket inflytande i val av uppdrag, möjlighet att påverka lönemodell och som satsar på din utveckling kan detta vara något för dig!Arbetsuppgifter
 • Som testare kommer du exempelvis jobba med att utveckla testspecifikationer och implementera tester genom att analysera mjukvaru- och systemkrav.
 • Beroende på vilket team du hamnar i kan arbetsuppgifterna exempelvis innebära att testa mjukvaran för självkörande bilar, testning av sensorer, radarsystem och styrenheter. Tyngdpunkten kommer att ligga på att jobba med automatiserade tester.
 • Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra konsulter från Sylog men även samarbeta med testare och utvecklare från uppdragsgivaren.
 • Vid intervjuer med uppdragsgivaren kommer du att få mer detaljerad information om vad just din tjänst kommer att innebära.


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har mycket goda kunskaper i framförallt Python men även Simulink och Matlab är ett plus
 • Har minst några års erfarenhet av arbete med test
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
 • Har ett intresse för fordonsbranschen

Övrig information

Information om rekryteringsprocessen
 • Telefonintervju med Academic Work
 • Djupintervju med Academic Work + personlighet- och färdighetstester
 • Intervjuer med Sylog
 • Referenstagning + beslut
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare