Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk utredare till Stockholm Vatten och Avfall!

Vi söker dig som är studerande, som attraheras av att arbeta inom en organisation som brinner för hållbarhet. I rollen som teknisk utredare kommer du att axla en viktig del i kedjan och tillhöra enheten Drift och underhåll. Du kommer att ha ett självständigt arbete där du hanterar underlag för tekniska utredningar. Du erbjuds meriterande erfarenhet inom VA-branschen och en möjlighet att lära dig av personer med unik och bred kompetens. Vi vill komma i kontakt med dig som vill ha ett stimulerande deltidsjobb vid sidan av dina studier som ser positivt på ett långsiktig samarbete i rollen!Arbetsuppgifter
 • När skadeståndsanspråk inkommer från externa parter ansvarar du för att ta fram underlag som finns i interna system, men du kommer även kontakta dina kollegor inom organisationen för att få fram rätt information.
 • Du skriver om informationen och skapar en enklare teknisk utredningsrapport.
 • Du ansvarar för att skicka vidare rapporterna till ansvarig kollega som fattar beslut om ansvarsfrågan.
 • På sikt finns det möjlighet att driva förbättringsarbete för att effektivisera processen.


Kvalifikationer
 • Studerar en relevant teknisk universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning och har minst ett år kvar av dina studier.
 • Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska, då språket används dagligen.
 • Kan arbeta minst 20h/veckan och är positiv till att det kan bli mer i perioder.

Det är meriterande, men inget krav, om du:

 • Har VA-teknisk kompetens, vilket du motiverar i din ansökan.

Utöver att vara prestigelös och nyfiken beskriver du dig som:

 • Strukturerad och noggrann
 • Målinriktad
 • Samarbetsvillig

Övrig information

Start: Omgående, senast under april 2023.

Omfattning: Konsultuppdrag på deltid, cirka 50-75%. Du erbjuds ett flexibelt schema baserat på när det passar dina studier. Du kan på sikt arbeta hemifrån och utanför kontorstid i dialog med Stockholm Vatten och Avfall.

Placering: Du utgår från huvudkontoret i Ulvsunda, med möjlighet att arbeta hemifrån på sikt.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten & Avfalls är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare