Hoppa till innehåll

Teknisk supportmedarbetare till ledande bolag inom drivmedelsbranschen!

Nu har du möjligheten att ta ansvar för driften av flera av Sveriges välrenommerade bensinstationer! Om du har några års erfarenhet inom service och en genuin passion för teknik samt problemlösning, kan du vara den vi söker för din första tjänst inom teknisk support. Sök redan idag då vår rekryteringsprocess pågår löpande!Om tjänsten

Vår kund är ett av få företag inom sin nisch i Sverige. De behöver nu stärka upp sin supportlinje med en First Line Support med start efter årsskiftet. Stationssupporten ansvarar för drift och support för de stationsnära systemen såsom kassasystem, tankpejlar, menyskärmar, kommunikation samt transaktionsadminstration m.m på bemannade och obemannade stationer. Du kommer ingå i en grupp med 6 kollegor som är alla har sin placering på kontoret centrala i Stockholm.

Som supportmedarbetare kommer du ingå i ett team på 6 kollegor som alla har sin placering på kontoret i centrala Stockholm. Arbetet innebär många kontaktytor och bedrivs i nära samarbete med såväl interna kollegor som med externa samarbetspartners. Den första tiden i din nya roll kommer du få introduktion i de system vår kund använder för att därefter kunna arbeta självständigt och med gruppen. Du har även seniora och kompetenta kollegor som kan stötta upp dig i ditt arbete.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start 2024-01-08 till och med 2024-12-31. Rollen innebär varierande arbetstider vardagar enligt schema. Även beredskap kvällar och helger ingår. Beredskapen utgår från bostad eller liknande.

Du erbjuds

 • En möjlighet att utveckla dina tekniska färdigheter i en varierande supportroll!
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Support mot externa leverantörer och servicepartners
 • System- och transaktionsövervakning
 • Programuppdateringar av kassa och annan teknisk utrustning
 • Hård- och mjukvarusupport mot kunds interna organisation


Kvalifikationer
 • Har grundläggande tekniska-/IT-kunskaper
 • Har god datorvana
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en supportroll

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kommunikativ, dvs. god förmåga att förklara komplexa frågor på ett enkelt sätt
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 dec. 2023 (32 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga